Shopping Star: Η Κρίστη δεν άντεξε την κριτική και ξέσπασε σε κλάματα!

«Φοράς δείγμα φούστας» σχολίασε η Δήμητρα και οι άλλες συμφώνησαν

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε το πλατό του Shopping Star το απόγευμα της Παρασκευής. Αφορμή στάθηκε το μήκος της φούστας της διαγωνιζόμενης που οι  υπόλοιπες τέσσερις παίκτριες βρήκαν αρκετά κοντή.

H Δήμητρα «την είπε» στην Κρίστη για το μήκος της φούστας 

Ξέσπασε η Χαρούλα: «Μα καλά τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά! Έλεος!»

«Η τσάντα και το παπούτσι είναι αυτό που θέλω. Η φούστα είναι δείγμα φούστας. Η ίδια φούστα αν ήταν πιο μακριά θα ήταν σούπερ. Πρέπει δυναμική να είσαι με το blazer όχι με τα πόδια έξω. Αποκαλύπτει τα σημεία που δεν πρέπει να αποκαλύψει» ανέφερε η Δήμητρα ενώ και η Ελένη είχε την ίδια άποψη.

H Eλένη σχολίασε αρνητικά τις στιλιστικές επιλογές της Κρίστη 

Shopping Star: Η ένσταση της Ηλιάνας για το blazer της Λαρίσας

H Λαρίσα νευρίασε με τη συμπεριφορά της Κρίστη 

Ομοίως και η Λαρίσα η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά, πως αν η Κρίστη ήταν εγγονή της και ετοιμαζόταν να βγει έτσι έξω, δεν θα την άφηνε να περάσει την πόρτα.

«Γιατί τόσο επιτηδευμένο look το βράδυ τι θα βάλεις; Είναι πολύ προκλητικό» σημείωσε και τότε η διαγωνιζόμενη ξέσπασε σε κλάματα.

Η Χαρούλα αντέδρασε για την κοντή φούστα της Κρίστης 

Η κριτική της Χαρούλας ωστόσο ήταν αυτή που έκανε τη διαγωνιζόμενη, να ξεσπάσει, να πετάξει την τσάντα της και να φύγει.

Η συμπεριφορά της διαγωνιζόμενης εξόργισε τη Χαρούλα η οποία και την χαρακτήρισε «κακομαθημένο κοριτσάκι» αλλά και τη Δήμητρα η οποία της είπε να ζητήσει «συγγνώμη».

Δείτε το Shopping Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top