Εκνευρίστηκε η Φαίη στο Shopping Star: «Οι κακίες μία μία. Πήρες φόρα»

Η πασαρέλα της Φαίης και τα σχόλια για το look της

Η Φαίη ήταν η επόμενη που ανέβηκε στην πασαρέλα του Shopping Star με την ελπίδα πως το look που επέλεξε θα άρεσε στις συμπαίκτριές της.

Η 19χρονη Κατερίνα μπερδεύτηκε με το outfit της Φαίης αφού όπως είπε στην προσπάθειά της να γίνει τσαχπίνα και να δώσει ένταση στο ντύσιμό της επέλεξε πολλά χρώματα που δε συνδυάστηκαν καλά μεταξύ τους.

Shopping Star: Κριτική Για Το Catwalk Της Φαίης

«Μου αρέσουν τα μαλλιά αλλά και το μακιγιάζ σου, αν και θα προτιμούσα να βάλεις μια σκιά. Τα σκουλαρίκια και τα παπούτσια σου δε μου αρέσουν. Δε μου αρέσει ούτε η τσάντα. Σίγουρα είσαι μέσα στο θέμα», είπε η Ελένη.

Η Μαρδή εστίασε στα μαλλιά της λέγοντας πως παρόλο που πήγε στο κομμωτήριο δεν είδε κάποια αλλαγή. Η Φαίη απάντησε πως δε συνηθίζει να κάνει αλλαγές, γιατί θέλει να φαίνεται natural, δηλαδή φυσική.

Shopping Star: Τα σχόλια της Μαρδή εκνεύρισαν τη Φαίη

Shopping Star: Τα σχόλια της Μαρδή εκνεύρισαν τη Φαίη

«Μη μου πετάς εμένα αγγλικές λέξεις. Είμαστε στην Ελλάδα και μιλάμε μόνο ελληνικά», σχολίασε η Μαρδή. Το γεγονός ότι η παίκτρια μπέρδεψε διάφορες αποχρώσεις του πράσινού δεν άρεσε στη Μαρδή.

«Μαρδή μου, οι κακίες μία μία. Πήρες φόρα. Δε μου αρέσει το ένα δε μου αρέσει το άλλο. Μήπως σε πείραξε το ότι εγώ είμαι μέσα στο θέμα και εσύ δεν ήσουν;», είπε εκνευρισμένη η Φαίη.

«Συγχαρητήρια που τα πρόλαβες όλα. Το μαλλάκι σου είναι καλό. Τα σκουλαρίκια σου όταν τα είδα στο μαγαζί δε μου άρεσαν, αλλά τώρα μου είναι οκ. Το σύνολο είναι φοβερό όπως και το δέσιμο στο πουκάμισο. Δε με τρέλαναν τα παπούτσια», ανέφερε η Αναστασία.


Δείτε το Shopping Star

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top