Ρουτίνα περιποίησης προσώπου: H σωστή σειρά εφαρμογής για τέλεια επιδερμίδα

Κράτα σημειώσεις και ακολούθησε τις συμβουλές των skincare experts

scincare

Προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας υπάρχουν πολλά εκεί έξω και κάθε σεζόν, ένα νέο λανσάρισμα έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα αγαπημένα σου και σε κάνει να εμπλουτίζεις έτσι την skincare ρουτίνα σου. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το ήξερες όμως ότι θα πρέπει να ακολουθείς μια συγκεκριμένη σειρά σε ότι αφορά στην εφαρμογή των προϊόντων φροντίδας του δέρματος ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να αποκτήσεις ένα τέλειο δέρμα; 

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

scincare

Σύμφωνα με τους skincare experts, το πρώτο βήμα της περιποίησης του δέρματος είναι ο καθαρισμός. Έτσι, το καθαριστικό (κρέμα ή τζελ ή αφρός) είναι το πρώτο προϊόν το οποίο πρέπει να εφαρμόσεις στο πρόσωπο σου, για να απομακρύνεις από την επιδερμίδα σου τόσο το μακιγιάζ, όσο και ρύπους, αλλά και λιπαρότητα καθώς και μικρόβια. Μην ξεχνάς ότι δίχως αυτό το βήμα κανένα άλλο προϊόν δεν μπορεί να δράσει αποτελεσματικά και σε βάθος.

Δεύτερο βήμα της skincare ρουτίνας είναι η εφαρμογή του toner. Τι ακριβώς κάνει αυτό το προϊόν; Τονώνει την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τυχόν υπολείμματα λιπαρότητας και της δίνει μια καθαρή όψη.

Αφού ολοκληρώσεις αυτά τα βήματα, επόμενη κίνηση είναι η κρέμα ματιών, η οποία θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει λάμψη και ξεκούραστη όψη στο βλέμμα.

Προχωράμε στο επόμενο βήμα το οποίο είναι το serum. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά προϊόντα των γυναικών τα τελευταία χρόνια. Η σύνθεση ενός serum είναι εμπλουτισμένη με εξειδικευμένα, ισχυρά συστατικά τα οποία δρουν ακόμα πιο αποτελεσματικά και άμεσα, ικανοποιώντας τις ανάγκες του δέρματος.

Τέλος, η ενυδατική κρέμα είναι το βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις ποτέ στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου είτε είναι πρωί είτε βράδυ. Στην ουσία αυτό το προϊόν προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ φροντίζει ώστε η υγρασία να παραμένει «κλειδωμένη».

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top