Ξέσπασε η Μαρδή στο Shopping Star: «Αυτό που λες, το κάναμε το 1990!»

Η πασαρέλα της Μάρδη και τα σχόλια για το look της

Πασαρέλα στο Shopping Star έκανε η Μαρδή, έχοντας τη σιγουριά πως οι υπόλοιπες τέσσερις διαγωνιζόμενες θα ενθουσιαστούν με το look της.

Ωστόσο από τις δύο μόνο άκουσε κολακευτικά σχόλια. Ποια ήταν τα στιλιστικά λάθη που της επισήμαναν οι δύο διαγωνιζόμενες και τα οποία δεν την άφησαν να είναι εντός του θέματος που ήταν  «Τσαχπίνα για ψαράκι στη Ραφήνα»;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δε φανταζόμουν ότι θα παρουσιάσω το Shopping Star»

H Aνααστασία

H Aνααστασία

Η Αναστασία αν και ξεκίνησε την κριτική της με θετικά σχόλια, στην πορεία άλλαξε και της είπε πως ούτε τα σκουλαρίκια είναι βραδινά αλλά και πως παπούτσι, τσάντα και σκουλαρίκια δε δένουν μεταξύ τους χρωματικά.

Η διαγωνιζόμενη δε συμφώνησε με την κριτική ξεσπαθώνοντας: «Εγώ ποτέ Αναστασία μου δε θα έβαζα το ίδιο χρώμα σε όλα τα αξεσουάρ. Αυτό το κάναμε το 1990».

H Φαίη

Το επόμενο μεγαλύτερο «χτύπημα» ήρθε από τη Φαίη στην οποία δεν άρεσε σχεδόν τίποτα.

«Η μπούκλα σου δε μου αρέσει για παραλία. Τα σκουλαρίκια σου είναι βραδινά. Το φόρεμα είναι πολύ καλοκαιρινό, θα προτιμούσα ένα φθινοπωρινό φόρεμα. Θα ήθελα εσπαντρίγιες απογευματινές. Δε μου αρέσουν τα παπούτσια σου» της είπε η Φαίη με τη διαγωνιζόμενη να πιστεύει πως η κριτική της βγάζει κακία.

Η 34χρονη Ελένη, σχεδιάστρια μόδας

Η 19χρονη Κατερίνα, φοιτήτρια

Δείτε το Shopping Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top