Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δε φανταζόμουν ότι θα παρουσιάσω το Shopping Star»

Σήμερα στις 15:50 η πρεμιέρα του Shopping Star

Δείτε όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Breakfast@Star

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Shopping Star σήμερα στις 15:50 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στο Breakfast@Star για να μιλήσει για τον νέο της ρόλο.  

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στη σημερινή πρεμιέρα του Shopping Star

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στη σημερινή πρεμιέρα του Shopping Star

Αφού έδωσε τις στιλιστικές της συμβουλές στην Ελένη Χατζίδου, με το μεγαλύτερό της χαμόγελο, το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για το πόσο ενθουσιασμένη είναι που πλέον βρίσκεται στο τιμόνι της αγαπημένης, καθημερινής εκπομπής του Star.

«Είμαι αγχωμένη για την πρεμιέρα, αλλά δεν τον δείχνω», ενώ συμπλήρωσε ότι δε θα πάρει τηλέφωνο κανέναν για να σχολιάσει το νέο της ξεκίνημα. Όσον αφορά στην κρίση του κοινού, εμπιστεύεται το... Twitter. «Να 'στε καλοί ρε παιδιά», είπε απευθυνόμενη στους τουιτεράδες.  

To Shopping Star κάνει πρεμιέρα κι αυτό είναι το αγαπημένο θέμα της Ηλιάνας

Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά που παρουσίαζε το πρότζεκτ, δεν είναι κάτι που την τρομάζει. «Δε φανταζόμουν ότι θα παρουσιάσω το Shopping Star... Η σύγκριση δε με αγχώνει, με αγχώνει όμως το να πάει καλά, να συνεχίσει να το αγαπάει ο κόσμος». 

Σχετικά με το πώς έγινε η πρόταση για την παρουσίαση, αλλά και τους ενδοιασμούς που είχε, σημείωσε: «Είναι ένα πρότζεκτ που δεν το ήξερα, που έχει μεγάλη ιστορία, που για εμένα έχει υπάρξει μεγάλη σύγκριση με το πρόσωπο που το παρουσίαζε. Μετά από αρκετή συζήτηση, η ιδέα ωρίμασε μέσα μου, έκατσα είδα το πρόγραμμα, σκέφτηκα αν εγώ θα ταίριαζα σε αυτό, δοκίμασα να δω πώς θα είμαι. Επίσης σκέφτηκα κατά πόσο μπορεί να με επηρεάσει στη ζωή μου το να με συγκρίνουν με κάποιον άλλο». 

Πρεμιέρα για το «Shopping Star»: Έρχεται στην πιο fun fashion εκδοχή του!

Η παρουσιάστρια μελετάει κάθε επαγγελματική πρόταση και κάνει το επόμενο βήμα μόνο αν είναι σίγουρη για την επιλογή της. «Δεν έχω μετανιώσει τη συμμετοχή μου σε κάποιο πρόγραμμα», ανέφερε για τη μέχρι τώρα πορεία της στην τηλεόραση.  

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος μίλησε για τη νέα του συνεργασία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Shopping Star

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος μίλησε για τη νέα του συνεργασία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Shopping Star

Στη συνέχεια βγήκε τηλεφωνικά κι ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, όπου μίλησε για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους στο Shopping Star. «Όταν άκουσα το όνομα της Ηλιάνας ένιωσε σιγουριά για την εκπομπή», σχολίασε ο δημοσιογράφος που τα σχόλια του όλες τις περασμένες σεζόν του προγράμματος γίνονται viral. Mάλιστα, αποκάλυψε ότι η πρώτη τους συνάντηση δεν έγινε σε κάποιο γραφείο, αλλά στη Σίφνο όπου έκαναν τυχαία κι οι δύο διακοπές. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top