Shopping Star: Η Βασιλεία πήρε τα εύσημα για το αριστοκρατικό look της

Δείτε πώς την έκριναν οι συμπαίκτριές της

Σήμερα Παρασκευή 30/6 ήταν η σειρά της Βασιλείας να πάει στο Royal Ascot.

Shopping Star: «Δε νομίζω ότι είναι το πιο αγαπημένο μου κομμάτι πάνω σας»

Οι συμπαίκτριές της δεν είχαν να επισημάνουν πολλές αστοχίες στην εμφάνισή της, ενώ τη βρήκαν αριστοκρατική και μέσα στο θέμα της εβδομάδας. 

Η Γεωργία παρατήρησε ότι η Βασιλεία έκανε πολύ έξυπνες επιλογές και τη συνεχάρη που έκανε την ανατροπή και κράτησε βεντάλια.

Shopping Star: «Νομίζει ότι είμαι wanna be αριστοκρατική!»

«Βασιλεία, πολύ ωραία η επιλογή σου. Θα ήθελα τα μαλλάκια να ήταν όλα μονοκόμματα πιασμένα πίσω. Θα προτιμούσα κοντά σκουλαρίκια. Το πουκάμισο θα το ήθελα πιο εντυπωσιακό. Η φούστα είναι ωραία, αλλά θα την ήθελα πιο κοντή. Με χαλάει η τσάντα». είπε στη συνέχεια η Μαίρη. 

Η Βασιλική, αφού αναγνώρισε στη Βασιλεία ότι διαχειρίστηκε άψογα τον χρόνο και τα χρήματα, δηλώσε on camera ότι έχει κάνει κάποια μικρά λάθη που μπορεί να της στερήσουν τη νίκη. Αυτά είναι τα μαλλιά που τα ήθελε πιασμένα όλα πίσω, ο λαιμός που τον χαρακτήρισε άδειο και η τσάντα που τη βρήκε εκτός θέματος. 

«Βασιλέια μου, μου αρέσει πάρα πολύ η φούστα σου και μ' αρέσει και το πουκάμισο. Θα ήθελα κάτι στον λαιμό. Μ' αρέσουν πολύ τα σκουλαρίκια σου και οι μπούκλες στα μαλλιά σου. Το παπούτσι σου είναι φανταστικό. Είσαι αριστοκρατική για το Royal Ascot. Θα ήθελα η τσάντα με τη βεντάλια να είναι ένα χρώμα», σχολίασε η κα Μαρία.

Δείτε το Shopping Star      

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top