5 tips που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το ιδανικό μαγιό!

Βρίσκεσαι και εσύ σε αναζήτηση του ιδανικού μπικίνι;

Το καλοκαίρι ήρθε και τα μαγιό, όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Αν και εσείς είστε σε αναζήτηση του κατάλληλου μαγιό, αυτό το άρθρο θα σας «λύσει» τα χέρια. 

 

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει φορώντας τα δύο μαγιό που θέλουμε τώρα!

Ακόμα κι αν υπάρχουν νέα trends που αφορούν τα μαγιό, αυτό που χρειάζεται να σας απασχολήσει περισσότερο είναι να επιλέξετε σχέδια που θα σας κάνουν να νιώθετε τέλεια με το σώμα σας και θα μπουστάρουν την αυτοπεποίθησή σας.

Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

  • Σωματότυπος: Κάθε σχήμα σώματος έχει διαφορετικές ανάγκες. Αναζητήστε μαγιό που αναδεικνύουν τα «δυνατά» σημεία του δικού σας σώματος και καλύπτουν περισσότερο τις περιοχές που «υπάρχει το πρόβλημα».
  • Υλικό: Επιλέξτε μαγιό που είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, τα οποία προσφέρουν καλή εφαρμογή και αίσθηση στο δέρμα.
  • Νούμερο: Τα μαγιό θα πρέπει να σας κάνουν να νιώθετε άνετα όσο χαλαρώνετε στην παραλία, συνεπώς το να βρείτε το σωστό νούμερο για το σώμα σας είναι πολύ σημαντικό.
  • Υποστήριξη: Αν χρειάζεστε περισσότερη υποστήριξη στο στήθος, επιλέξτε μαγιό με ενσωματωμένη ενίσχυση, μπανέλες ή ρυθμιζόμενες τιράντες.
  • Τύπος διακοπών: Αναλογιστείτε τον τύπο διακοπών που προτιμάτε να κάνετε. Για παράδειγμα, εάν είστε fan των θαλάσσιων αθλημάτων ή του beach volley, ένα αθλητικό, σφιχτό μαγιό είναι ιδανικό για τις εν λόγω δραστηριότητες, καθώς θα προσφέρει ελευθερία κινήσεων.
  • Αυτοπεποίθηση: Τέλος, το σημαντικότερο tip είναι να νιώθετε άνετα και αυτοπεποίθηση μέσα στο μαγιό σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top