Νευρίασε η Αναστασία με την Έλσα: Αυτά που λες, δεν έχουν λογική

Η πασαρέλα της Αναστασίας στο Shopping Star

Την πεποίθηση πως είναι και donna και elegante, άρα και εντός του θέματος της εβδομάδας εξέφρασε η Αναστασία που έκανε πασαρέλα το απόγευμα της Πέμπτης στο Shopping Star

Έτσι θα απογειώσεις το λεοπάρ σακάκι που έχεις στην ντουλάπα σου

Η  Αναστασία άκουσε άκρως κολακευτικά σχόλια από τις τρεις συμπαίκτριές της, Εύα, Αναστασία και Φωτεινή, δεν συνέβη και το ίδιο όμως όσον αφορά την Έλσα η οποία δεν βρήκε σχεδόν τίποτα ωραίο στις στιλιστικές επιλογές της.

«Δεν δένουν τα κομμάτια μεταξύ τους. Έπρεπε να βάλεις καλσόν οπωσδήποτε. Το παλτό είναι περιττό. Η στέκα είναι περιττή» ανέφερε η Έλσα, με την Αναστασία να ξεσπά: «Αυτά που λες, δεν έχουν καμία λογική».

Διαβάστε αναλυτική την κριτική που έκαναν στην Αναστασία οι συμπαίκτριές της.

Εύα: Σε βρίσκω donna αλλά δεν ξέρω αν είσαι donna στη Ρώμη. Το παλτό σου είναι υπέροχο. Για το συνολάκι σου θα ήθελα ένα καλσόν γιατί πιστεύω πως θα κρυώσεις. Τα παπούτσια σου πολύ ωραία αλλά φοβάμαι μην τσακιστείς

Φωτεινή: Το συνολάκι σου μου αρέσει. Το καλσόν είναι εντάξει. Το παλτό είναι υπέροχο. Το παπούτσι είναι πολύ ψηλό για πρωινή βόλτα. Η στέκα σου δεν ξέρω αν φοριέται το πρωί. Το σκουλαρικάκια λαμπερά. Είσαι πιο υπερπαραγωγή απ’όσο χρειάζεται.

Αναστασία: Λατρεύω τη στέκα. Μ΄αρέσει πολύ το σύνολό σου. Δε μ’ αρέσουν τα σκουλαρίκια σου. Η τσάντα έχει πολύ χρυσό πάνω της.

Έλσα: Δε δένουν τα κομμάτια μεταξύ τους. Έπρεπε να βάλεις καλσόν οπωσδήποτε. Το παλτό είναι περιττό. Η στέκα είναι περιττή. 

Δείτε το Shopping Star 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top