Tρία χρώματα που πάνε άψογα με το κόκκινο!

Πώς να δημιουργήσεις το τέλειο σύνολο

κόκκινο χρώμα

Το κόκκινο είναι το χρώμα του έρωτα, του πάθους και της αγάπης. Είναι ένα χρώμα «δυνατό», φλογερό και πολύ αγαπημένο, για αυτό και το συναντάμε στην γκαρνταρόμπα όλων των γυναικών είτε σε μορφή ρούχων, είτε σε αξεσουάρ αλλά και σε εσώρουχα. Ποιοι είναι όμως οι καλύτεροι συνδυασμοί με κόκκινο χρώμα, ώστε να απογειώσεις κάθε σου outfit;

Πέντε ωραίες ιδέες για πασχαλινό μανικιούρ

Κόκκινο με μπλε

Αν θέλεις ένα classy σύνολο, το οποίο μπορεί να «σταθεί» ακόμα και σε πιο επίσημες περιστάσεις, τότε μπορείς να εμπιστευτείς τον παραπάνω συνδυασμό. Φόρεσε ένα σκούρο κόκκινο midi φόρεμα και συμπλήρωσε το look σου με ένα μπλε blazer σε oversized γραμμή και θα αφήσεις τους πάντες άφωνους στο επόμενο επαγγελματικό σου meeting.

Γκρι με κόκκινο

Το γκρι είναι η απόδειξη του πιο πρακτικού και εύκολου χρώματος, τόσο όταν πρόκειται για μια επίσημη εμφάνιση, όσο και για πιο casual αλλά πάντοτε σικάτα looks.  Με το γκρι ποτέ δεν πρόκειται να κάνεις λάθος και θα έχεις πάντα ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Το κόκκινο είναι αυτό που θα δώσει έναν pop χαρακτήρα στο look και θα «σπάσει» τη μονοτονία του γκρι, φωτίζοντας σε.

Έχεις λεπτά χείλη; Έτσι θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Animal print με κόκκινο

Για μια ultra stylish εικόνα που θα σου χαρίσει πολλά θετικά σχόλια, ο συνδυασμός του κόκκινου χρώματος με ένα ρούχο με animal print είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Το συγκεκριμένο print δίνει χαρακτήρα και πόντους κομψότητας αρκεί να ποντάρεις σε ένα σχέδιο το οποίο θα έχει όμορφα χρώματα και δεν θα είναι κιτς. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις ρίγες και τα φλοράλ.

Πηγή:allyou.gr


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top