Η Chiara Ferragni με το τέλειο disco μανικιούρ για τις βραδινές σου εξόδους

Glam και λάμψη σε μία θεϊκή παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ

Η Chiara Ferragni αποτελεί ένα από τα αγαπημένα fashion & beauty icons των γυναικών. Οι εμφανίσεις της είναι πάντοτε κομψές και χαρακτηρίζονται από ένα girly και ταυτόχρονα sexy στιλ, ενώ συνήθως έχουν πολύ έντονα χρώματα, αφού είναι φαν του ποπ στιλ. Μια ματιά στο Instagram της, θα σε κάνει να καταλάβεις αμέσως για τι ακριβώς μιλάμε και θα σε πείσει να «υιοθετήσεις» μια από τις προτάσεις της.

Chiara Ferragni: Αυτό θα είναι το top χρώμα για τη φετινή χρονιά!

Αυτή τη φορά, στεκόμαστε στο μανικιούρ που επέλεξε να κάνει κατά τη διάρκεια των χειμερινών της διακοπών. Η Chiara Ferragni δημοσίευσε stories στα οποία έδειξε το νέο της μανικιούρ το οποίο είναι ένα disco pop σχέδιο με λάμψη και ροζ στοιχεία.

Η Chiara Ferragni με το τέλειο disco μανικιούρ για τις βραδινές σου εξόδους

Πρόκειται για την ακρίβεια για μια παραλλαγή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ. Μετά το base coat εφαρμόστηκε βερνίκι με ασημί και ροζ γκλίτερ ενώ στην άκρη των νυχιών, εκεί που στο κλασικό γαλλικό σχέδιο εφαρμόζεται λευκό χρώμα, αυτή τη φορά εφαρμόστηκε φούξια, το οποίο σχημάτιζε τη λεπτή γραμμή.

Όσο για το σχήμα των νυχιών της, αυτά ήταν αμυγδαλωτά, ένα trend που αγαπούν πολύ οι influencers καθώς κάνει τα δάχτυλα να δείχνουν πιο λεπτά και μακριά και τα χέρια πιο όμορφα.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top