Chiara Ferragni: Αυτό θα είναι το top χρώμα για τη φετινή χρονιά!

Δείτε το υπέροχο πρωτοχρονιάτικο outfit που έκανε η Ιταλίδα blogger

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από εμφανίσει της blogger Chiara Ferragni

Η παγκοσμίου φήμης influencer και επιχειρηματίας, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα fashion & beauty icons των γυναικών. Οι εμφανίσεις της είναι πάντοτε κομψές και χαρακτηρίζονται από ένα girly και ταυτόχρονα sexy στιλ, ενώ συνήθως έχουν πολύ έντονα χρώματα.

Η Chiara Ferragni με το απόλυτο cozy look για τις γιορτές!

Με ματιά στο Instagram της και τους στιλιστικούς της πειραματισμούς που είναι πάντοτε πετυχημένοι, θα σε πείσει για τα παραπάνω και σίγουρα θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τα κομμάτια εκείνα που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου και θα σε κάνουν να νιώθεις ανανεωμένη μέσα στο χειμώνα.

Η Chiara Ferragni υποδέχτηκε το νέο έτος με ένα πολύ ζωηρό και έντονο χρώμα και όπως καταλαβαίνουμε αυτό θα μας απασχολήσει πολύ μέσα στο 2023.

 

 

Στη σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram, η Chiara Ferragni φαίνεται να φοράει ένα μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα με πούπουλα για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και ασορτί πέδιλα και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Αυτή είναι η πιο viral στιγμή στη μόδα για το 2022

Το μπλε ηλεκτρίκ είναι μια τάση που βλέπουμε να κυριαρχεί και σε πανωφόρια, σε πλεκτά ακόμα και σε παντελόνια κυρίως βυνίλ και είναι το χρώμα που μπορεί να κάνει το statement σε μια εμφάνιση είτε πρωί είτε βράδυ. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Πηγή: Allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top