Η τάση στο μακιγιάζ που σε δείχνει σέξι μέσα στο κρύο

Το «I'm Cold» κάνει ήδη θραύση στο TikTok!

Μακιγιάζ: Η Τάση Που Σε Δείχνει Σέξι Μέσα Στο Κρύο

Αγνόησε την πρόγνωση του καιρού που βλέπεις στο app του κινητού σου ή σε κάποιο δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση. Σύμφωνα με το TikTok και τις «προβλέψεις» του είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χιονίσει. Ετοιμάσου για παγωνιά αλλά και για ένα μακιγιάζ που θα σε κάνει να δείχνεις πιο σέξι από ποτέ σε αυτές τις θερμοκρασίες!

Το τρικ για να ταιριάζει απόλυτα το ρουζ σου με το κραγιόν σου

Το trend που ξεπήδησε μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα λέγεται «I'm Cold» makeup και συγκεντρώνει περισσότερα από 25 εκατομμύρια mentions με το αντίστοιχο hashtag. Είναι ένα μακιγιάζ εμπνευσμένο από τις πολύ κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα κατά τις οποίες το δέρμα αποκτά ένα φυσικό ροδαλό χρώμα. Φυσικά, κανείς δεν μας υποχρεώνει να βγούμε στην παγωνιά για να αποκτήσουμε αυτό το beauty look. Κάθε γυναίκα όμως μπορεί να το δημιουργήσει, αρκεί να χρησιμοποιήσει το κατάλληλο προϊόν μακιγιάζ, δηλαδή το ρουζ.

@jmdimov winter is coming❄️ ib @zoekimkenealy #makeup #wintermakeup #fypシ #fyp ♬ original sound - ci

Το συγκεκριμένο look έχει σκοπό να αναδείξει και να τονίσει τη φυσική ομορφιά του προσώπου. Για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα, προτίμησε ένα κρεμώδες ρουζ και εφάρμοσε λίγη ποσότητα στα μήλα του προσώπου αλλά και τα ζυγωματικά και κάνε καλό blending προς τα επάνω, με ένα πινέλο ή με τα δάχτυλα.

Καλό θα ήταν να βάλεις ένα touch από το κρεμώδες ρουζ και στη μύτη, αλλά και γύρω από τα χείλη για να δημιουργήσεις το εφέ των κόκκινων χειλιών που έχουν γίνει έτσι από το πολύ κρύο. Μια ακόμα χρήσιμη συμβουλή είναι να εφαρμόσεις το ρουζ στα σημεία αυτά σχηματίζοντας το αγγλικό γράμμα "W" και κάνοντας πολύ καλό blending προς τα ζυγωματικά, αλλά και κατά μήκος της μύτης.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top