3 styling tips που θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο αδύνατη

Πώς τα σωστά ρούχα σε δείχνουν πιο λεπτή

Εμείς οι γυναίκες συχνά δεν αισθανόμαστε ικανοποίηση με τον τύπο του σωματότυπου που έχουμε και προσπαθούμε να βρούμε διάφορες λύσεις για να βελτιώσουμε κάπως τη σιλουέτα μας. Διατροφή και γυμναστική είναι τα πρώτα πράγματα στα οποία φροντίζουμε να στραφούμε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να πετύχουμε πάντοτε το επιθυμητό αποτέλεσμα και μάλιστα, πολύ πολύ άμεσα.

Το χεράκι της έρχεται να βάλει κάπου εδώ λοιπόν η μόδα. Επιλέγοντας και φορώντας τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις μια σμιλεμένη σιλουέτα και να δώσεις στην εμφάνισή σου την εικόνα που ονειρεύεσαι.

Platform Boots: Δες πώς να φορέσεις το νέο trend του φθινοπώρου/χειμώνα

Επένδυσε στο κατάλληλο εσώρουχο

Πλέον είναι πολύ πιο απλό να κρύψεις παχάκια και ατέλειες: φορώντας το ιδανικό εσώρουχο. Και ποιο είναι αυτό; Είναι ένα εσώρουχο χωρίς ραφές, που σμιλεύει το σώμα και το αγκαλιάζει τόσο σωστά, ώστε να φαίνεσαι πιο αδύνατη. Τέτοια εσώρουχα αποτελούν το κλειδί στην εμφάνιση των διάσημων γυναικών!

Βάλε μια ζώνη στη μέση

Ούτε εγώ είμαι μεγάλη φαν της ζώνης αλλά είναι γεγονός πως αυτό το αξεσουάρ μπορεί να τονίσει περισσότερο (με την καλή έννοια) τη μέση και να δημιουργήσει στο σώμα ομοιόμορφες καμπύλες, ενώ οι φαρδιές ζώνες θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη.

Ανάποδο Cat-Eye: Πώς θα πετύχεις το νέο trend στο μακιγιάζ

Φόρεσε ένα φόρεμα με κάθετο print

Τα φορέματα είναι υπέροχα για όλες τις εποχές του χρόνου. Αν όμως θέλεις ένα κομμάτι που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις το σώμα σου και θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη, προτίμησε ένα φόρεμα με ντεκολτέ V και κάθετο print. Το σώμα θα μοιάζει έτσι δείχνει πιο λεπτό απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top