Ανάποδο Cat-Eye: Πώς θα πετύχεις το νέο trend στο μακιγιάζ

Όλα τα tips που πρέπει να ξέρεις για να το πετύχεις

Μία από τις τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς που μας απασχολούν ιδιαίτερα είναι το «reverse cat eye», το μακιγιάζ ματιών που αναφέρεται στο ανάποδο cat eye look. Πρόκειται για μια τάση που κυριαρχεί τόσο στο TikTok όσο και στο Instagram, με ολοένα και περισσότερες influencers, makeup artists αλλά και διάσημες γυναίκες να το προτιμούν για τις εμφανίσεις τους και να το προτείνουν.

Η Selena Gomez μας δείχνει πώς να πετύχουμε το τέλειο cat-eye look

Τι είναι αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό και το διαφοροποιεί από την κλασική εκδοχή του cat eye look; Το eyeliner εφαρμόζεται στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων, με αποτέλεσμα να δημιουργεί μια πιο σαγηνευτική εμφάνιση και να τονίζει περισσότερο το βλέμμα, δίνοντας του έναν εκκεντρικό χαρακτήρα.

 

Για να πετύχεις αυτό το eye look θα πρέπει να ακολουθήσεις ορισμένα βήματα:

  • Εφάρμοσε αρχικά ένα primer, για να χαρίσεις διάρκεια τόσο στη σκιά όσο και στο eyeliner.
  • Εφάρμοσε μια μεταβατική απόχρωση στην πτυχή του άνω βλεφάρου με ένα απαλό πινέλο για σκιές ματιών. Εννοούμε ένα χρώμα έως τρεις αποχρώσεις βαθύτερο από τον τόνο του δέρματός σου.
  • Εφάρμοσε μια μεσαίου τόνου σκιά ματιών στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων.
  • Στη συνέχεια, εφάρμοσε τη βαθύτερη σκιά ματιών στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων, για να χαρίσεις βάθος στο βλέμμα. Αν θέλεις να κάνεις το cat eye πιο εντυπωσιακό, σύρε τη σκιά αυτή στις εσωτερικές γωνίες των ματιών.
  • Τόνισε τα μάτια σου με ένα μαύρο μολύβι στην κάτω γραμμή των ματιών.
  • Εφάρμοσε μάσκαρα για όγκο για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top