Το στιλιστικό λάθος που σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη

Καιρός να αναδείξεις τη σιλουέτα σου με τον σωστό τρόπο!

κοπέλα

Καιρός να αναδείξεις τη σιλουέτα σου με τον σωστό τρόπο!

Πολλές φορές, όταν θα βγεις στην αγορά για να κάνεις τα ψώνια σου με στόχο να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, μπορεί να παρασυρθείς από κομμάτια που σου αρέσουν πολύ ή από αυτά που θεωρούνται τάση. Πόσο κατάλληλα είναι όμως αυτά που επιλέγεις και βάζεις τελικά στο καλάθι των αγορών σου;

Μάξι ντένιμ φούστα: Το σταρ κομμάτι στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Ένα από τα μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη που κάνεις και δυστυχώς, την «πατάς» είναι η επιλογή ενός μεγέθους που δεν αντιστοιχεί στις ανάγκες του σωματότυπου σου ή δεν τον κολακεύει. Τις περισσότερες φορές, πρόκειται για size μεγαλύτερο από αυτό που θα έπρεπε κανονικά να φορέσεις και το αγόρασες είτε γιατί δεν βρήκες το νούμερό σου και θεώρησες ότι η διαφορά είναι μικρή ως και ανεπαίσθητη, είτε γιατί επρόκειτο για ένα κομμάτι που ανήκει στην τάση των oversized items. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις, αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το ρούχο να μην έχουν τη σωστή εφαρμογή στο σώμα σου και να μοιάζει, όπως συνηθίζεται να λέγεται, σαν «σακί» επάνω σου.

Για να σώσεις την κατάσταση και να μην μετανιώνεις πικρά για χρήματα που ξόδεψες, αξιοποίησε το ρούχο σου προσθέτοντας ένα αξεσουάρ όπως η ζώνη, για να τονίσεις τη μέση σου και να φανούν οι καμπύλες στο σώμα σου.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top