7 διάσημες γυναίκες που φέτος «ψηφίζουν» ολόσωμο μαγιό

Δες πώς θα το φορέσεις με στιλ

Αγαπάς τη γραμμή τους, αλλά δεν είναι τα αγαπημένα σου. Σου αρέσουν τα σχέδια τους, αλλά προτιμάς να ψάχνεις με τις ώρες προκειμένου να βρεις το ίδιο print σε μπικίνι. Μπορεί να μην αποτελεί την πρώτη σου επιλογή, όμως, ένα ολόσωμο μαγιό είναι απαραίτητο κάθε καλοκαίρι.

Αυτές είναι οι τάσεις στα μαγιό φέτος - Τι φορούν οι Ελληνίδες celebrities

Προσίδουν στυλ στην εμφάνιση τους, δημιουργούν fashion χαρακτήρα, μπορούν να αξιοποιηθούν και ως Character Statement χωρίς εσύ να πεις τίποτα. Τα ολόσωμα μαγιό «μιλάνε» από μόνο τους. Το στυλ, εξάλλου, είναι στοιχείο επικοινωνίας. Το φετινό καλοκαίρι το ολόσωμο μαγιό έχει την τιμητική του. Και όχι άδικα. Οι επιλογές σου να το φορέσεις είναι πολλές. 7 διάσημες Ελληνίδες σού δείχνουν πώς να το φορέσεις με στυλ!

Ψηλόμεσα μαγιό: Ποια σου ταιριάζουν ανάλογα με τον σωματότυπό σου

 

Χριστίνα Μπόμπα
Το φετινό καλοκαίρι την βρίσκει στη Μύκονο. Μαζί με τον σύζυγο της, Σάκη Τανιμανίδη, οργανώνουν την βάφτιση των δύο μικρών κορών τους. Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει στον φακό με ολόσωμο μαγιό στο χρώμα της θάλασσας, το σιέλ.

 

 

Μαριέττα Χρουσαλά
Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα και κάθε της εμφάνιση «αποπνέει» ελληνικό καλοκαίρι. Μπορεί η ίδια να έχει αδυναμία στο #bikinilook, όμως, η συγκεκριμένη της εμφάνιση με μαύρο ολόσωμο μαγιό, του οποίου η μονοτονία σταματά ο συνδυασμός του με το λευκό, μας άρεσε πολύ.

 

 

Ντορέττα Παπαδημητρίου
Θα σκεφτόσουν να φορέσεις neon μαγιό στην Κυκλαδίτικη χώρα; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου το έκανε και το αποτέλεσμα ήταν πιο εντυπωσιακό ακόμα και από το καλλίγραμμο κορμί της.

Φόρεσε ψηλόμεσο μαγιό και γίνε το απόλυτο beach girl!

 

Έλενα Χριστοπούλου
Η διάσημη Booker και Manager μοντέλων είναι λάτρης των ολόσωμων μαγιών και το αποδεικνύει κάθε καλοκαίρι. Φέτος, μία επιλογή της έγινε συνώνυμο του κυκλαδίτικου λευκού και του ελληνικού καλοκαιριού. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

 

Βίκυ Καγιά
Τα ελληνικά νησιά ταιριάζουν με τη διάθεση της. Όπως αυτό το ολόσωμο μαγιό που το επιτυχημένο μοντέλο και βασικό πρόσωπο του GNTM επέλεξε να φορέσει ανήμερα των γενεθλίων της. Έντονο χρώμα και ακόμα εντονότερη χαρά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marinavernicos

 

Μαρίνα Βερνίκου
Λάτρης του ελληνικού καλοκαιριού, η επιχειρηματίας Μαρίνα Βερνίκου διαθέτει υψηλή αισθητική και standards. Αυτό αποδεικνύει και το ultra chic μαύρο ολόσωμο μαγιό που φόρεσε σε μία από τις υδάτινες καλοκαιρινές της εξορμήσεις.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

Ελένη Φουρέιρα
Το λευκό ολόσωμο μαγιό είναι συνώνυμο του καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος. Με τέλειο ματσάρισμα με το μπλε της θάλασσας. Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει στα αποδυτήρια της παραλίας και οι διακοπές της συνεχίζονται...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top