Ψηλόμεσα μαγιό: Ποια σου ταιριάζουν ανάλογα με τον σωματότυπό σου

Πάρε ιδέες και γίνε το απόλυτο beach girl!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά με τον υδράργυρο να έχει «χτυπήσει κόκκινο» και όλες μας αναζητάμε το μαγιό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε φέτος στην παραλία.

Φόρεσε ψηλόμεσο μαγιό και γίνε το απόλυτο beach girl!

Στο συγκεκριμένο άρθρο, θα σταθούμε στα πολυαγαπημένα μας ψηλόμεσα μαγιό. Ερχόμενα από τη δεκαετία του 50', τα ψηλόμεσα μαγιό, εδώ και μερικές σεζόν έχουν κάνει δυναμικό comeback και είναι και φέτος ένα από τα μεγαλύτερα trends!

Το αποτέλεσμα που προσφέρουν είναι άκρως εντυπωσιακό και κομψό. Κολακεύουν τους περισσότερους τύπους σώματος, προσδίδοντας ένα ρετρό ύφος στο beach look σου.

Δες ποιο ψηλόμεσο μαγιό να διαλέξεις ανάλογα με τον σωματότυπό σου – Κάποια σού πηγαίνουν περισσότερο και άλλα λιγότερο. Διάλεξε όποιο σε ευχαριστεί και σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση:
 

  • Στις γυναίκες με έντονους γλουτούς, ψηλόμεσα μαγιό με ψηλό κόψιμο στο πίσω μέρος, τύπου brazilian, είναι ιδανική επιλογή! Το συγκεκριμένο κόψιμο κολακεύει τα οπίσθια και τα κάνει να φαίνονται μικρότερα.

μαγιό ψηλόμεσο

μαγιό ψηλόμεσο -2

  • Αν έχετε σωματότυπο αχλάδι, θα πρέπει να εξισορροπήσετε το φαρδύτερο κάτω μέρος του σώματός σας, δηλαδή την περιφέρεια, με το λεπτότερο πάνω μέρος, δηλαδή τον κορμό σας.
  • Αν έχετε έντονη περιφέρεια, τότε ένα ψηλόμεσο μπικίνι είναι ιδανικό! Θα κρύψει την κοιλίτσα και θα κάνει τα πόδια σας να δείχνουν μακρύτερα.
  • Αν το σώμα σας δεν έχει ιδιαίτερες καμπύλες, είναι δηλαδή κάπως «φλατ», τότε επιλέξτε ένα με μαγιό με πλάγια κοψίματα ή κορδόνια, που θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πως η σιλουέτα σας έχει καμπύλες.

μαγιό ψηλόμεσο trend 2022 καλοκαίρι

  • Αν έχετε μικρό κορμό, προτιμήστε το μαγιό να φθάνει λίγο κάτω από τον αφαλό για να δημιουργεί την εικόνα ενός πιο μακρύ κορμού και μην το ανεβάζετε πάνω από τον αφαλό.

μαγιό ψηλόμεσο -3

  • Αντιθέτως, αν είστε γυναίκα με μακρύ κορμό, αναζητήστε ένα μαγιό που να ανεβαίνει ακόμη περισσότερο πάνω από τη μέση, ώστε να εξισορροπεί το πάνω με το κάτω μέρος του σώματος.
     

μαγιό ψηλόμεσο -4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top