Πώς θα καταλάβεις αν ένα αντηλιακό είναι ληγμένο;

Όλα όσα πρέπει να προσέξεις

αντηλιακό

Το αντηλιακό προστίθεται συνήθως στο νεσεσέρ τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού, παρότι πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο σύμφωνα με τους δερματολόγους, θα πρέπει να εφαρμόζεται και τον υπόλοιπο χρόνο για την προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία.

Μανικιούρ: Οι 7 τάσεις στα νύχια που θα αντιγράψουμε το καλοκαίρι 2022

Η εποχιακή χρήση του έχει ως αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές το προϊόν να ξεμένει σε κάποιο ντουλάπι μέχρι την επόμενη χρονιά που θα το θυμηθείς και θα το χρησιμοποιήσεις. Πόσο ασφαλής είναι όμως η εφαρμογή αυτού του προϊόντος μετά το πέρας αυτού του διαστήματος κι ενώ η συσκευασία έχει ήδη ανοιχτεί;

Η απάντηση είναι πως το αντηλιακό είναι ένα προϊόν το οποίο λήγει, όπως ακριβώς συμβαίνει με άλλα προϊόντα. Στο πίσω μέρος της συσκευασίας ενός αντηλιακού αναγράφεται η διάρκεια ζωής του, η οποία εξαρτάται από την κάθε εταιρία.  Αυτή η διάρκεια ζωής ισχύει όταν η συσκευασία παραμένει κλειστή. Αν ανοίξεις το αντηλιακό, τότε αυτή μειώνεται σημαντικά.

6+1 φορέματα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Πώς θα καταλάβεις αν το αντηλιακό σου έχει λήξει; Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσεις είναι η αλλαγή στη σύστασή του. Μπορεί να εμφανίζει σβόλους ή να έχει γίνει ιδιαίτερα υδαρό, ακόμα και να κιτρινίσει.

Τέλος, ένα ληγμένο αντηλιακό θα παρατηρήσεις ότι μπορεί να έχει μια δυσάρεστη ή όχι τόσο γνώριμη μυρωδιά.

Συντάκτης: Ειρήνη Διαμαντακίδου

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top