Η Dua Lipa υιοθέτησε το απόλυτο καλοκαιρινό hair trend

Αντίγραψέ το και θα μας θυμηθείς!

O Μπαμπάς Της Dua Lipa Είναι Πιο Σέξι Από Την Ίδια

Τη φετινή σεζόν οι πλεξούδες επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο, όπως αυτό φαίνεται τόσο μέσα από τις τάσεις που προτείνουν οι ειδικοί, όσο και από τις επιλογές που κάνουν ακόμα και για τις επίσημες εμφανίσεις τους διάσημες γυναίκες της ξένης σόουμπιζ.

Μια από αυτές είναι και η Dua Lipa η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε το δικό της go- to hairstyle που είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και σχεδόν κάθε περίσταση.

Υποδέξου την άνοιξη με αυτά τα ανοιξιάτικα hair trends!

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ ποζάρει με μικροσκοπικές πλεξούδες ή αλλιώς baby braids, μια τάση από τα 00s που χαρίζει μια fun νότα σε κάθε εμφάνιση. Είναι ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα, νεανικό, girly και πάνω από όλα καλοκαιρινό. Αν και αποπνέει έναν bohemian αέρα, μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με πιο chic ντυσίματα ή ένα casual outfit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Η Dua Lipa η οποία άφησε τα υπόλοιπα μαλλιά της ελεύθερα όπως προστάζει η τάση αυτή και έκανε λεπτές πλεξούδες τόσο στις μπροστινές τούφες όσο και στα πλάγια του κεφαλιού της και σε προκαλεί να αντιγράψεις το στιλ!

Συντάκτης: Ειρήνη Διαμαντακίδου
Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top