Ξεράθηκε η μάσκαρά σου; Τι να κάνεις

Ένα tip για να μην ξεραίνετε η μάσκαρά σου

Πόσες φορές σου έχει τύχει να στεγνώσει η μάσκαρά σου και να μην έχεις χρόνο να την αντικαταστήσεις;

Αιτία για αυτό συνήθως είναι τα υπολείμματα του προϊόντος που συγκεντρώνονται στο στόμιο και τα οποία δεν επιτρέπουν στη μάσκαρα να κλείσει καλά. Για να το αποφύγουμε αυτό θα πρέπει να το καθαρίζουμε τακτικά με ένα βαμβάκι ντεμακιγιάζ. Αν το κακό έχει ήδη γίνει, τότε το παρακάτω τρικ θα σου φανεί χρήσιμο.

Shopping Star: Η πασαρέλα της Ντίνας για το θέμα της εβδομάδας

Η μάσκαρα είναι το καλλυντικό που θα πρέπει να αντικαθιστούμε συχνότερα από οποιοδήποτε άλλο επειδή έρχεται σε επαφή με την εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή των ματιών μας και έτσι, αν προλάβει να συγκεντρώσει μικροοργανισμούς, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ενοχλητικές μολύνσεις. Ο ιδανικός μέσος όρος ζωής της είναι οι τρεις μήνες, αν και πολλές φορές, το αγαπημένο μας καλλυντικό προλαβαίνει να στεγνώσει πριν προλάβει καν να συμπληρώσει το ταπεινό του προσδόκιμο.

To κατάλληλο μακιγιάζ για να είσαι υπερσυγκλό στο party του Shopping Star

Για να το ''σώσεις'' λοιπόν μπορείς να δοκιμάσεις το εξής: Ρίξτε μέσα στο σωληνάριο λίγες σταγόνες φυσιολογικού αλατούχου διαλύματος ή υγρού φακών. Αφού το κλείσεις κούνησέ το απαλά ανάμεσα στις παλάμες σου. Όταν το ανοίξεις θα διαπιστώσεις ότι η μάσκαρά σου επανήλθε στην φυσιολογική της κατάσταση και θα μας ευχαριστείς.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top