4 γιορτινά χτενίσματα για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

Το glam επέστρεψε και είμαστε ενθουσιασμένες!

Διάφορα εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε στις γιορτές

Μετά από δύο σχεδόν χρόνια πανδημίας και καραντίνας, το glam επέστρεψε και είναι γεγονός! Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και όλες μας φέτος είμαστε ενθουσιασμένες που θα φορέσουμε τα καλά μας και θα στολιστούμε από την κορυφή μέχρι τα νύχια για να γιορτάσουμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μιλάμε για χριστουγεννιάτικα νύχια, εντυπωσιακά makeup looks και φυσικά τα καθιερωμένα γιορτινά χτενίσματα.

μαλλιά

Μιλώντας για γιορτινά χτενίσματα, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα αγαπημένα μας, που σίγουρα θα ζητήσουμε φέτος από τους κομμωτές μας και σου τα παρουσιάζουμε. Πάρε ελεύθερα ιδέες και έμπνευση για να είσαι προετοιμασμένη για το φετινό ρεβεγιόν!

1. Κομψά και ίσια: Το super sleek style είναι κλασική και αγαπημένη επιλογή χριστουγεννιάτικου χτενίσματος και αυτό γιατί είναι τόσο σικ όσο και ιδανικό για την εποχή λόγω της μεγάλη διάρκειάς του και την αντοχής του. Ταιριάζει με οποιαδήποτε χωρίστρα, αλλά η τωρινή τάση είναι στη μέση.

μαλλιά χριστουγεννα 2022

μαλλιά 2022

 

2. Φυσικές μπούκλες: Αν το φυσικό σου είναι σγουρό, τότε έχει «λύσει» τα χέρια σου! Μπορείς μόνη ή με τον hair expert σου να δώσεις όγκο και λάμψη τα σγουρά μαλλιά σου και δημιουργηθούν τέλειες φυσικές μπούκλες. Το ίδιο μπορείς να κάνεις ακόμα κι αν τα μαλλιά σου είναι πιο σπαστά ή κυματιστά.

μαλλια μπουκλες

 

3. Mermaid waves: Εάν πέρασες τη χρονιά κάνοντας scrolling στο TikTok ή παρακολουθείς τα hair trends μέσα από τις αγαπημένες σου influencers, πιθανότατα θα έχεις ήδη συναντήσει αυτό το στυλ χτενίσματος. Τα mermaid waves δημιουργούνται είτε με το εξειδικευμένο εργαλείο (mermaid-waver), είτε με τη γνωστή μας ισιωτική. Μπορεί να σου θυμίζει και το χτένισμα beach wave, όμως να είσαι σίγουρη ότι με αυτό το look δε θα περάσεις απαρατήρητη!  Ακόμα αναρωτιέσαι γιατί θεωρείται hot τάση;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @onlybypizzon

 

3. Hollywood style: Ένα glamorous χτένισμα εμπνευσμένο από τις στάρλετ του Χόλιγουντ των δεκαετιών του 1920 και του 1960, που περιλαμβάνει πολλή λακ και styling, επομένως είναι ιδανικό για ρεβεγιόν! Γίνεται με πιστολάκι και τεχνική βουρτσίσματος για όγκο. Συνδύασέ το με χωρίστρα στο πλάι για το κλασικό red carpet look και κλέψε τις εντυπώσεις!

μαλλια χριστουγεννα

 

4. Χαλαρές μπούκλες: Τα απαλά κυματιστά μαλλιά προσθέτουν κομψότητα και στυλ χωρίς να φαίνονται πολύ επιτηδευμένα. Ιδανικό για ένα night out ή το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Αν έχετε μακριά μαλλιά, ζήτησε όγκο στις ρίζες και απαλές μπούκλες σε μέση και άκρες, ενώ σε πιο κοντά μαλλιά, οι μπούκλες καλό είναι να ξεκινούν από τη ρίζα για ένα σύγχρονο Marilyn look.

μαλλιά

μαλλια χριστουγεννα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top