Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 για να είσαι... On Top!

Τα νέα αναδιπλούμενα smartphones που έκαναν τη διαφορά στο GNTM 4

Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3
Πρώτη δημοσίευση: 30/11/2021, 12:15

Πόσες φορές έχεις ονειρευτεί να ποζάρεις στον φακό των κορυφαίων φωτογράφων του GNTM like a… top model; Πώς θα σου φαινόταν αν σου δινόταν η ευκαιρία να ζήσεις το όνειρο του μεγαλύτερου τηλεοπτικού διαγωνισμού ομορφιάς και να στηθείς χωρίς κόπο στον πιο premium στουντιακό φακό; 

Σου έχουμε και καλύτερο! Τι θα έλεγες αν τα παραπάνω μπορούσες να τα καταφέρεις χωρίς να απαιτείται να περάσεις από bootcamp;  Άλλωστε για να είσαι… On Top το μόνο που χρειάζεσαι τελικά είναι την κατάλληλη συσκευή. 

Ποια είναι αυτή; Τα νέα αναδιπλούμενα smartphones της Samsung, Galaxy Z Fold3 και Z Flip3, που ξεδιπλώνουν έναν νέο κόσμο μπροστά σου με εκπληκτικές δυνατότητες

Είσαι fan της μόδας και θες να κυκλοφορείς κάτι πολύ stylish; We’ve got you covered! Τα Samsung Galaxy Z Fold3 και Samsung Galaxy Z Flip3 είναι πολύ trendy και προσαρμόζονται εύκολα στο προσωπικό σου στιλ. Έτσι έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε όμορφες χρωματικές επιλογές, απολαμβάνοντας την κομψή και συμπαγή τους σχεδίαση.

Κερασάκι στην τούρτα; Τα super stylish αξεσουάρ που τα «συνοδεύουν», όπως τα Samsung Galaxy Buds2. Τα ακουστικά αυτά είναι σχεδιασμένα για άνετη εφαρμογή, φοριούνται όλη μέρα και προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα ήχου, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες λειτουργίες είτε πρόκειται για ακρόαση μουσικής είτε για συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψη. 

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τα μοντέλα του GNTM 4 αλλά και ο coach τους, Γιώργος Καράβας επέλεξαν τα αναδιπλούμενα smartphone της Samsung προκειμένου να τραβήξουν εκπληκτικές selfies αλλά και εντυπωσιακές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών του απαιτητικού τηλεοπτικού διαγωνισμού ομορφιάς.

Παράλληλα, τα αναδιπλούμενα smartphones της Samsung, Galaxy Z Fold3 και Z Flip3, είναι κατασκευασμένα με Armor Aluminum, το ισχυρότερο αλουμίνιο που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε Galaxy smartphone, ενώ σε συνδυασμό με το το γυαλί Corning® Gorilla® Glass Victus™, δε χρειάζεται να ανησυχείς για γρατσουνιές και τυχαίες πτώσεις. Εν ολίγοις… η κύρια οθόνη τους είναι 80% πιο ανθεκτική σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές!

Δέκα λόγοι για να αγοράσεις το Samsung Galaxy Z Flip 3 5G:

Γύρισε κεφάλια: Κάνε τη διαφορά με το εκπληκτικό του design

Βάλτο… παντού: Διπλώνει μέσα στην τσέπη σου, χωράει στο πορτοφόλι σου, γλιστράει μέσα στο πιο.. skinny jean σου*.

Κάνε τη διαφορά στις selfies: Είσαι φαν των selfies και έχεις απαιτήσεις από τον φακό του κινητού σου; Ξεδίπλωσε το Samsung Galaxy Z Flip3 και τράβηξε μια εκπληκτική selfie με τις δυνατότητες της κάμερας στούντιο που διαθέτει το smartphone, σε φυσικό τόνο επιδερμίδας και με αποκατάσταση προσώπου μέσω ενός προηγμένου συστήματος τεχνητής νοημοσύνης. Μέσω της λειτουργίας Flex και hands-free, πόζαρε όπως θες εσύ στον φακό χωρίς να περιορίζεσαι. Δε θες να το ξεδιπλώσεις; Τότε κράτα απλά τη συσκευή διπλωμένη και τράβηξε μία φωτογραφία ή video μέσω του ενισχυμένου Quick Shot που βρίσκεται στην εξωτερική οθόνη (cover screen)

Τράβα στουντιακές φωτογραφίες: Αιχμαλώτισε ζωντανές τις αγαπημένες σου στιγμές ή εντυπωσιακά τοπία χάρη στο σούπερ διαφανές γυαλί που διαθέτει η πίσω κάμερα του τηλεφώνου, εξασφαλίζοντας υψηλή διαπερατότητα του φωτός και λιγότερη ανεπιθύμητη λάμψη στις φωτογραφίες.

Σκρόλαρε ασταμάτητα στα Social Media: Και τι ακολουθεί μετά από μια εκπληκτική selfie ή μία καλλιτεχνική φωτογραφία; Μα η επιθυμία να τη μοιραστείς στη ροή των social media σου, η οποία κυλάει πολύ ομαλά, στον ρυθμό των 120Hz της Samsung. Η πλοήγηση είναι ακόμα πιο ομαλή ενώ η αλληλεπίδραση με τη συσκευή είναι ταχύτερη με τον προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης Super Smooth 120Hz, τόσο στην κύρια όσο και στην εξωτερική οθόνη. 

Cover Screen τρία σε ένα: Είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τον προκάτοχο του, εκλεπτυσμένη και λειτουργική

Τσέκαρε με μια ματιά τις ειδοποιήσεις σου: Κοίτα απλά την εξωτερική οθόνη — χωρίς ποτέ να ανοίξεις το τηλέφωνό σου.

Ο Κρυφός Μηχανισμός Αναδίπλωσης (Hideaway Hinge), που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Samsung Galaxy Z Flip, επιτρέπει στις συσκευές να παραμένουν στη θέση τους υπό οποιαδήποτε γωνία για εκπληκτικές εμπειρίες χρηστών με τη λειτουργία Flex.

Χαλάρωσε ενώ παρακολουθείς την αγαπημένη σου εκπομπή στο Samsung Galaxy Z Flip3: Τοποθέτησε απλώς τη συσκευή σου στο τραπέζι μισοδιπλωμένη για το πλαίσιο λειτουργίας Flex ώστε να μετακινηθεί το video στην κορυφή.

Μη φοβάσαι τη βροχή: Και αν εκεί που βρίσκεσαι πιάσει βροχή; Νο worries, καθώς τo Samsung Galaxy Z Flip3 5G είναι το πρώτο αναδιπλούμενο της Samsung ανθεκτικό στο νερό με IPX8**.

Δέκα λόγοι για να αγοράσεις το Samsung Galaxy Z Fold3

Απόλαυσε μία εκπληκτική εμπειρία προβολής: Μέσω μίας ενιαίας οθόνης7,6 ιντσών Infinity Flex, χάρη στη νέα τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη, αυξάνεται η περιοχή προβολής για να παρακολουθείς τα αγαπημένα σου shows, όπως το GNTM. Επίσης μπορείς να περιηγηθείς στα αγαπημένα σου apps: Καθώς ελάχιστα pixels βρίσκονται πάνω από την οπή της κάμερας, το Samsung Galaxy Z Fold3 σου προσφέρει έναν απρόσκοπτο καμβά για τις αγαπημένες σου εφαρμογές. 

Περισσότερη φωτεινότητα στην οθόνη: Με τη νέα τεχνολογία οθόνης Eco², η φωτεινότητα είναι αυξημένη κατά 24% σε συγκρίση με το Samsung Galaxy Z Flip.

Ομαλή πλοήγηση: Η πλοήγηση είναι ακόμα πιο ομαλή ενώ η αλληλεπίδραση με τη συσκευή είναι ταχύτερη με τον προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης Super Smooth 120Hz, τόσο στην κύρια όσο και στην εξωτερική οθόνη.

Κάνε τη διαφορά στα Notes με το S Pen Pen Fold Edition***: Για πρώτη φορά σε σειρά Galaxy Z, η Samsung φέρνει την αγαπημένη τεχνολογία της σειράς Note στο Samsung Galaxy Z Fold3, τη λειτουργικότητα του S Pen. Επωφελήσου από τις λειτουργίες του S Pen Fold Edition στην αναδιπλούμενη οθόνη. Το S Pen Fold Edition για το Samsung Galaxy Z Fold3 διαθέτει μια ειδικά σχεδιασμένη ανασυρόμενη μύτη Pro (Pro tip) με τεχνολογία ορίου πίεσης, για προστασία της κύριας οθόνης του Z Fold3 κατά τη διάρκεια χρήσης του S Pen Fold Efition.

Απόλαυσε τις λειτουργίες της κύριας οθόνης: Η λήψη σημειώσεων κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης ή ο έλεγχος μιας λίστας εργασιών με ταυτόχρονη ανάγνωση των emails, γίνεται... εμπειρία και είναι πολύ εύκολη

Απόλαυσε το ταυτόχρονο multitasking: Η ενισχυμένη λειτουργία Flex του Z Fold3 επιτρέπει το ταυτόχρονο multitasking όπως τη συμμετοχή σε μια βιντεοκλήση στην οθόνη στο πάνω μέρος της συσκευής, με έλεγχο σημειώσεων σχετικά με τη βιντεοκλήση στην οθόνη στο κάτω μέρος. 

Με το αναβαθμισμένο Multi-Active Window12 του Samsung Galaxy Z Fold3, η ανταλλαγή μηνυμάτων για το συντονισμό εργασιών παράλληλα με τον έλεγχο του ημερολογίου, γίνεται εύκολα στη μεγάλη οθόνη της συσκευής. Πλέον, στο Samsung Galaxy Z Fold3, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια συντόμευση για να ανοίξουν δύο ή τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα, χάρη στην λειτουργία Σύζευξης Εφαρμογών (App Pair). Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιούν το νέο Taskbar13 του Samsung Galaxy Z Fold3 για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών, χωρίς την ανάγκη να επιστρέψουν στην αρχική οθόνη.

Μπες σε meeting από το κινητό σου: Πλέον μπορείς να συνεργαστείς αποτελεσματικά με άλλους στην εφαρμογή Microsoft Teams και να απολαύσεις βελτιστοποιημένη εμπειρία meeting χάρη στη λειτουργία Flex της σειράς Samsung Galaxy Galaxy Z και το συνδυασμό δυνάμεων του Office και του Teams. Άλλωστε η Samsung επεκτείνει τις συνεργασίες της με κορυφαίες εταιρείες, όπως η Google, η Microsoft και άλλες, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες από τις εφαρμογές τους, προσαρμοσμένες στις μοναδικές τους ανάγκες. 

Κινητό που μοιάζει με…tablet: Για τη βέλτιστη παραγωγικότητα στην εργασία, η λειτουργία διπλού παραθύρου του Microsoft Outlook για foldable συσκευές της Samsung, επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν ολόκληρο το email, ενώ εμφανίζεται προεπισκόπηση των υπολοίπων στο πλάι, προσομοιάζοντας την εμπειρία ενός PC. 

Βρες το σε τρεις αποχρώσεις: Το Samsung Galaxy Z Fold3 κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις: Phantom Black, Phantom Green και Phantom Silver.

*Λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή περιέχει μαγνήτες, θα πρέπει να κρατήσετε απόσταση ασφαλείας από εμφυτεύσιμες ιατρικές συσκευές και άλλες, που μπορεί να επηρεαστούν από μαγνήτες

**Το Galaxy Z Fold3 5G έχει πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικό κατά της σκόνης.

***Τo S Pen Fold Edition πωλείται ξεχωριστά. Συμβατό μόνο με Galaxy Z Fold3 5G. Άλλα S Pen/ Stylus ενδέχεται να φθείρουν την οθόνη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top