Αυτό το denim style από τα 00s επέστρεψε και είμαστε μέσα με χίλια!

Οι pop stars της παιδικής σου ηλικίας φορούσαν το αμφιλεγόμενο αυτό τζιν...

Baggy Jeans

Αν εμφανιζόταν πριν από δύο χρόνια μπροστά μας θα πεθαίναμε στα γέλια... Με την επιστροφή όμως των 90s και των 00s είναι σαν να ανυπομονούσαμε για την επιστροφή τους!

2 + 1 stylish τάσεις στα jeans που θα βλέπουμε παντού το φθινόπωρο

Τις προάλλες η Irina Shayk εμφανίστηκε σε εκδήλωση του πολυτελούς οίκου κοσμημάτων Bulgari με ένα washed out τζιν σε baggy γραμμή με τσέπες, ενώ από πάνω φορούσε ένα corset top που έδινε ένα γκλαμ στο urban κομμάτι που επέλεξε να φορέσει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Λίγες μέρες πριν το brand The Attico ανέβασε στον λογαριασμό του brand στο Instagram μια φωτογραφία του A$ap Rocky και μια της Rihanna με το ίδιο ακριβώς τζιν, σημειώνοντας στη λεζάντα: «Girlfriend jeans are the new boyfriend jeans».

Στο μεταξύ η Kylie Jenner και η ιταλίδα influencer και designer του The Attico, Giorgia Tordini, είχαν ήδη φορέσει το τζιν με τις τσέπες, ανακοινώνοντας το νέο μεγάλο denim trend που θα μας απασχολήσει αυτό τον χειμώνα. 

Πώς φοράνε το τζιν σορτσάκι τους οι διάσημες influencers

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Τα baggy jeans άλλωστε είχαν ήδη εμφανιστεί δειλά δειλά μέσα στο καλοκαίρι, κι όπως φαίνεται όχι μόνο δεν πάνε πουθενά αλλά ενισχύονται με έξτρα στοιχεία από τα παλιά κι εμφανίζονται ανανεωμένα κι επίκαιρα. 

Eίσαι άνω των 30; Πέντε τρόποι να φορέσεις το τζιν

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE ATTICO (@the_attico)

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top