Εδώ θα βρεις τα εφτά πιο εντυπωσιακά προσωποποιημένα δώρα!

Όταν έχεις κάτι να πεις, πες το με κάτι που θα κάνει τη διαφορά

Jazzhands.gr

Υπάρχουν φορές που θέλεις να δείξεις στους ανθρώπους σου ότι τους σκέφτεσαι. Έχεις κάτι να τους πεις - ένα αστείο, μία ατάκα, μια ευχή - κάτι απλό και ταυτόχρονα δυνατό που θα τους κάνει να χαμογελάσουν, να συγκινηθούν ή να ξεκαρδιστούν στα γέλια. 

Όταν έχεις κάτι να πεις, πες το με ένα προσωποποιημένο δώρο. Δείξε στους γύρω σου πόσο σημαντικοί και μοναδικοί είναι για σένα.
 
Με τη jazzhands.gr μπορείς να επιλέξεις την αγαπημένη σου ατάκα ή όνομα, να την βάλεις πάνω σε ένα καθημερινό αξεσουάρ και να δημιουργήσεις ένα πρωτότυπο δώρο με μοναδικό χαρακτήρα! Αυτά είναι τα 7 πιο δημοφιλή προσωποποιημένα δώρα. Μπορείς λοιπόν να φτιάξεις τα δικά σου:

  • Κούπα φελλού για το καφεδάκι σου

Όλοι έχουν μία κούπα που της έχουν μεγάλη αδυναμία, που την ξεχωρίζουν απ’ όλες τις άλλες. Μπορείς να φτιάξεις αυτή την κούπα με την ατάκα που σου φτιάχνει τη διάθεση κάθε πρωί.

  • Takeaway cup για εσένα που είσαι στο δρόμο όλη μέρα 

Για όλους τους κόφι λόβερς που δεν πάνε πουθενά χωρίς τον καφέ τους. Εσένα το δικό σου takeaway cup τι γράφει;  

  • Ατζέντα για καλύτερη οργάνωση 

Το πιο χρήσιμο δώρο της καθημερινότητας σου είναι μία ατζέντα για την οργάνωσή σου. Μήπως να της δώσεις όνομα; Ή να γράψεις μια ατάκα που θα σου φτιάχνει το κέφι όταν όλα πάνε λάθος;

  • Κουβέρτα για χουχούλιασμα 

Ταιριάζει πολύ με ποπ κόρν και ταινιούλα. Γράψε την ατάκα σου πάνω στην κουβέρτα και μπες από κάτω.

  • T Shirt στο στυλ σου

Έχεις μια ατάκα που σ’εκφράζει. Αυτήν που όταν την ακούς είσαι σε φάση...«αυτό είμαι εγώ». Φόρεσε αυτό που θες να πεις φτιάχνοντας το δικό σου T-Shirt. 

  • Backpack για να τα χωράει όλα 

Αν σ’αρέσουν οι βόλτες, ευκαιρία να μεταφέρεις τα πράγματα σου με στυλ στο πιο in fashion backpack!

  • Αρκούδος για μεγάλες αγκαλιές 

Όταν ψάχνεις για ένα ρομαντικό και αγχολιτικό δώρο για το άλλο σου μισό. Ο αρκούδος θα μεταφέρει το γλυκό σου μήνυμα με ένα ξεχωριστό τρόπο. 

Για να φτιάξεις το δικό σου προσωποποιημένο δώρο, αρκεί να μπεις στη jazzhands.gr να διαλέξεις προϊόν και ατάκα ή όνομα και είσαι έτοιμος/η! Ανά πάσα στιγμή μπορείς να δεις τη δημιουργία σου live, πριν την παραγγείλεις. 
 
Εάν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο για μία γιορτή όπως γενέθλια, επέτειο ή Χριστούγεννα, τότε δες τα δώρα για περιστάσεις. Προτάσεις με προσωποποιημένα δώρα για τον μπαμπά, τη μαμά, τη δασκάλα και τα ζευγάρια.

Κάποιες φορές μπορεί να ξεμείνεις από έμπνευση. Ρίξε μια ματιά στα «έτοιμα δώρα». Τα προσωποποιημένα δώρα δηλαδή που έχει φτιάξει η jazzhands.gr με τις αγαπημένες της ατάκες. Δικά σου με ενα κλικ! 

Ακολούθησε τη @jazzhands.gr στο Instagram και ανέβασε stories με τα δικά σου μοναδικά δώρα! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top