Απόκτησε τις αγαπημένες curtain αφέλειες των influencers

Δες πως μέσα από το βίντεο του hairstylist Joseph Maine

κοπελα με αφελειες

Οι curtain αφέλειες αποτελούν το hip κούρεμα που λατρεύουν οι influencers αλλά και οι Γαλλίδες και είμαι σίγουρη ότι κάπου το έχεις δει και το έχεις λατρέψει και εσύ. Πρόκειται για μια τάση που μεσουράνησε στα 70’s, τα οποία έχουν κάνει δυναμική επανεμφάνιση στις ζωές μας.

Winged eyeliner μακιγιάζ ματιών και πως μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου

Σήμα κατατεθέν αυτής της δεκαετίας, οι curtain αφέλειες εκπροσωπήθηκαν τότε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τη μια και μοναδική Brigitte Bardot. Αυτό που τις κάνει τόσο γοητευτικές είναι το γεγονός ότι πέφτουν στο πλάι του προσώπου σαν κουρτινάκια (έτσι βγαίνει και το όνομά τους) και προσφέρουν ένα carefree αποτέλεσμα, το οποίο δείχνει πάντοτε κολακευτικό.

Οι curtain αφέλειες είναι πιο μακριές από την κλασική φράντζα αφού φτάνουν μέχρι τα ζυγωματικά, κάνουν το hairlook πολύ σέξι και θηλυκό, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια για το styling, ενώ ταιριάζουν τέλεια σε σγουρά και σπαστά μαλλιά μιας και αποκτούν περισσότερο όγκο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Maine (@josephmaine)

Αν έχεις ενθουσιαστεί με τη συγκεκριμένη τάση, αλλά ακόμα δεν την έχεις δοκιμάσει, γιατί δεν είσαι σίγουρη πως σου ταιριάζει και θα αναδείξει το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά σου, τότε ο celebrity hairstylist, Joseph Maine, σου δίνει τη λύση!

Bella Hadid: Πώς να κάνετε γρήγορα το ψηλό sleek bun του γνωστού μοντέλου!

Μέσα από ένα βίντεο tutorial που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο celebrity hairstylist παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να κάνεις styling στα μαλλιά σου, ώστε το αποτέλεσμα να μοιάζει σαν να έχεις «υιοθετήσει» και εσύ την τάση με τις curtain αφέλειες.

Σύνταξη:Ειρήνη Διαμαντακίδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top