Με αυτά τα tricks δε θα καταλάβει κανείς ότι φοράς foundation

Για να παραμένεις πάντα φρέσκια

foundation

Αν κάτι δεν δείχνει ωραίο το καλοκαίρι, ιδιαίτερα μέσα στη ζέστη και την υγρασία, είναι το βαρύ foundation. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να το αποφύγεις εντελώς όμως, μπορείς να έχεις ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα με την απαραίτητη κάλυψη...

Ο τρόπος; Οι makeup experts μοιράζονται ορισμένα από τα μυστικά τους για να πετύχεις αυτό το fresh no makeup-makeup look τα οποία αξίζει να μάθεις...

Η προετοιμασία της επιδερμίδας είναι το πρώτο μας μέλημα

Το απαραίτητο βήμα για να έχουμε μια καθαρή και δροσερή κάλυψη. Το δέρμα μας πρέπει να είναι φρεσκοκαθαρισμένο και σωστά ενυδατωμένο ώστε να γίνει ο τέλειος καμβάς για να απλώσουμε το foundation χωρίς να δημιουργηθεί αυτό το cakey αποτέλεσμα. Επιπλέον βήμα για να ενισχύσουμε τη φυσική λάμψη,  πριν την εφαρμογή του makeup μας είναι να απλώσουμε ένα primer λάμψης. Στη συνέχεια, απλώνουμε μια μικρή ποσότητα από το foundation μας. Εάν έχουμε μια περιοχή που χρειάζεται extra κάλυψη, ανακατεύουμε λίγο από το foundation μας με μερικές σταγόνες concealer.

Η Chiara Ferragni έκανε το μανικιούρ του καλοκαιριού

Αξιολογούμε τις ανάγκες  της επιδερμίδας μας

Ξεκινάμε εφαρμόζοντας μια ελαφριά βάση παντού. Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα concealer και εφαρμόζουμε τοπικά στα σημεία που χρειάζεται- περισσότερο κάτω από τα μάτια, γύρω από τη μύτη- και έτσι καλύπτουμε κάθε ανομοιόμορφο τόνο. Αυτό και μόνο θα κάνει το beauty look μας πιο φρέσκο και πιο φυσικό.

Ρυζόνερο: Σε αυτό οφείλουν οι γκέισες τη σφριγηλή επιδερμίδα τους

Αναμειγνύουμε το foundation με την ενυδατική

Το να ανακατέψουμε το foundation μας με την ενυδατική μας κρέμα είναι κόλπο που διαχρονικά χρησιμοποιούν οι makeup experts. Στο πίσω μέρος του χεριού μας ανακατεύουμε τα δύο beauty προϊόντα και μετά περνάμε στην εφαρμογή. Η ιδανική ποσότητή είναι 2 δόσεις foundation προς 1 δόση ενυδατικής. Μπορούμε επίσης να συνδυάσουμε το foundation με ένα primer λάμψης ή με την SPF μας.

Επενδύουμε σε ελαφριές υφές

Ένα ελαφρύ μακιγιάζ δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο το foundation. Ναι, σίγουρα είναι η αρχή αλλά για να διατηρήσουμε αυτή την υγιή, δροσερή λάμψη, πρέπει να χρησιμοποιούμε παρόμοιες υφές στα υπόλοιπα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για το μακιγιάζ μας. Αυτό περιλαμβάνει bronzer, ρουζ και highlighter. Με αυτόν τον τρόπο, όλα τα beauty προϊόντα θα δέσουν άψογα μεταξύ τους και το makeup μας θα φαίνεται εξαιρετικά ελαφρύ.

Πηγή: mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top