Το μυστικό της Irina Shayk για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Την ίδια τεχνική χρησιμοποιεί και η Kate Moss

Irina Shayk

Για τη Vogue Italia το διάσημο μοντέλ, Irina Shayk,  στήθηκε μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της και μάς έδειξε την πρωϊνή της ρουτίνα ομορφιάς. Εμείς φυσικά κρατήσαμε σημειώσεις...

Όπως θα περίμενες το τελετουργικό ομορφιάς της περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή και φυσικά τα πιο ακριβά προϊόντα, ωστόσο εμείς επικεντρωθήκαμε σε ένα beauty tool που δεν θα μας κοστίσει καθόλου.

Shopping Star: Η Καγιά περίμενε αλλιώς την εμφάνιση της Ντάρια

Η Irina ξεκινά όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο το τελετουργικό ομορφιάς της με ένα μασάζ στην επιδερμίδα με... πάγο. Το skin icing το οποίο ακολουθούν πολλές celebrities και κορίτσια της μόδας, ''ξυπνάει'' την επιδερμίδα, μειώνει το πρωϊνό πρήξιμο και της χαρίζει αυτή την ζωντάνια και την αναψοκοκκινισμένη υγιή όψη. 

Shopping Star: Αυτό είναι το κατάλληλο καλσόν για εμφάνιση με γόβες στιλέτο

''Μ' αυτές τις θερμοκρασίες ξυπνάς στη Ρωσία'', λέει η ίδια στο βίντεο αναφερόμενη στην χώρα καταγωγής της, ενώ μας δείχνει πως ακολουθεί την διαδικασία αυτή στη Νέα Υόρκη με ένα ένα εργαλείο από το brand της Nicole Caroline στο οποίο τοποθετεί νερό, χαμομήλι και αγγούρι από το προηγούμενο βράδυ και το βάζει στην κατάψυξη ώστε να είναι έτοιμο το επόμενο πρωί.

 

 

Η διαδικασία φυσικά μπορεί να γίνει και με αυτούσια παγάκια ενώ πολλές διάσημες κάνουν μασάζ στο πρόσωπό τους με jade rollers τα οποία τοποθετούν προηγουμένως στο ψυγείο.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top