Party Pajamas: Αν δεν αποκτήσεις τώρα τις πιο stylish πιτζάμες, τότε πότε;

Μεταξωτές, βελούδινες ή πλεκτές

Είναι και αυτές οι μέρες, πόσο μάλλον τους τελευταίους μήνες... όπου το μόνο που νιώθεις είναι πως θες να μείνεις με τις πιτζάμες σου στο κρεβάτι μέχρι την επόμενη ημέρα.

Τα loungewear ρούχα και οι πιτζάμες το τελευταίο καιρό, έχουν αποκτήσει άλλη αίσθηση. Και μάλιστα έχουν ανέβει πολύ ψηλά στη λίστα με τις αγορές μας, με κάθε brand να λανσάρει τη δική του συλλογή με πιτζάμες. 

Φαίνεται πως δεν είναι λίγες οι γυναίκες που προτιμούν να παραμείνουν σπίτι, φορώντας όμως πιο εντυπωσιακές και ποιοτικές πιτζάμες που τους φτιάχνουν τη διάθεση, μέσα στο κλίμα της απομόνωσης. 

Το κολάν από τα 80s επέστρεψε και δεν ξέρουμε αν πρέπει να χαρούμε...

Κι επειδή οι γιορτές πλησιάζουν και θα μας βρουν κι αυτές στην ασφάλεια του σπιτιού μας, οι μεταξωτές πιτζάμες ή εκείνες σε κόκκινες αποχρώσεις και με χριστουγεννιάτικα μοτίβα, αναμένεται να γίνουν το επόμενο hot trend των ημερών.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσεις σε ποιοτικές πιτζάμες είναι τώρα, αφού θα σε συνοδέψουν για περισσότερες ημέρες στο σπίτι, μέχρι να γίνει η άρση του lockdown.

Αλλά ας αφήσουμε αυτά στην άκρη, κι ας απολαύσουμε κάποια από τα αγαπημένα μας σχέδια σε party pajamas που θα μας φτιάξουν τη διάθεση.

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top