Γαλλικό καρέ: Αναβαθμίζεται και κλέβει τις εντυπώσεις

French Girl Bob το πιο fashionable κούρεμα της σεζόν που ήδη λατρέψαμε

Γαλλικό καρέ

Ο αέρας της ανανέωσης είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή για να ξεκινήσεις με σούπερ ανεβασμένη διάθεση το καλοκαίρι σου, αφήνοντας πίσω τους τελευταίους «δύσκολους» μήνες. 

Δε φοράς ολόσωμα μαγιό; Δες αυτά και θα αλλάξεις γνώμη!

Σίγουρα λίγες ημέρες διακοπών θα ήταν ιδανικές, όμως αν κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται προς το παρόν, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, που θα σε κάνει να νιώσεις ξανά ανανεωμένη αλλά και στιλάτη. 

Για σένα, λοιπόν, που βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια και αναζητάς την κομψότητα αλλά και την τελευταία λέξη της μόδας στις εμφανίσεις σου, σε ενημερώνω πως το γαλλικό καρέ αναβαθμίστηκε, στην πιο elegance και chic εκδοχή του, χαρίζοντας στα μαλλιά σου αλλά και στη συνολική σου εικόνα, το τέλειο νεανικό και φίνο αποτέλεσμα. 

Το French Bob, αφήνει πίσω του τις αυστηρές αφέλειες που έφταναν στο ύψος των φρυδιών αλλά και τα μυτάκια του κλασσικού γαλλικού καρέ και προστάζει χαλαρές bangs, χωρίστρα στο πλάι ακόμα και μερικά τουφάκια που αγκαλιάζουν ομοιόμορφα το πρόσωπο. Η μεγαλύτερη διαφορά έγκειται στο μήκος, αφού το νέο it καρέ φτάνει στο ύψος του πηγουνιού με έντονες άκρες γυρισμένες προς τα μέσα. Και αν εγώ δεν σε έπεισα, σίγουρα θα το κάνουν τα French girls που το έχουν ήδη υιοθετήσει και εμείς τις θαυμάζουμε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Part two 🌿 ⁣ ___⁣ @reserved Premium Sustainable Collection #ReservedForMe #EcoAware

A post shared by Karolina Ościk-Alama (@cajmel) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

late night love affair 🌹 paris, i'm coming home

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Time to ✂️ my hair like this again

A post shared by Karolina Ościk-Alama (@cajmel) on

 

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου
Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top