Τι μαγιό να επιλέξεις με βάση τον σωματότυπό σου

Με αυτόν τον τρόπο νιώθεις πιο όμορφα και γεμίζεις αυτοπεποίθηση

Μαγιό

Σήμερα, το να επιλέγεις αλλά και να γνωρίζεις τι σου πηγαίνει, τι σε κολακεύει είναι το Α και το Ω, γιατί πολύ απλά με αυτό τον τρόπο προωθείς καλύτερα τον εαυτό σου, σου προσφέρει περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και πολύ αυτοεκτίμηση. Η εμφάνιση μας είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε, γιατί μέσω της εμφάνισης μας βγάζουμε αυτό που είμαστε πραγματικά, βγάζουμε προς τα έξω δηλαδή τον χαρακτήρα μας.

Slip Skirt: Πέντε τρόποι να τη συνδυάσεις

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε και θα μάθουμε τι μαγιό ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, γιατί πιστεύω και βλέπω πως είναι ένα θέμα που προβληματίζει πολλές γυναίκες στις μέρες μας.

Γι αυτό, και θα αναλύσουμε κάθε σώμα ξεχωριστά, μιας και είναι καλοκαίρι και σίγουρα οι περισσότερες από εσάς βρίσκεστε στην αναζήτηση του.

Έχεις μεγάλο στήθος; Αυτή είναι η νέα τάση στα μαγιό

1.Σωματότυπος αχλάδι

Στο σωματότυπο αυτό ταιριάζουν περισσότερο τα strapless μαγιό, τα ήρεμα και μονόχρωμα μπικίνι, τα σουτιέν με βολάν αλλά και τα ολόσωμα με βαθύ ντεκολτέ. Τα μπικίνι tops να τα επιλέγεται με prints, με έντονα χρώματα, ενώ το κάτω μέρος τελείως απλό, απλές γραμμές χωρίς κορδόνια, περίεργα κοψίματα, έντονα χρώματα κλπ., έτσι ώστε να το διατηρήσεις ήσυχο, να κρατήσεις δηλαδή μια ισορροπία. Επίσης, να αποφύγετε τα μαγιό τύπου τριγωνάκι, γιατί θα σας δείξουν πολύ αδύνατη πάνω και με πολύ όγκο κάτω.

2.Σωματοτύπος μήλο

Το δύσκολο σημείο στο σωματότυπο μήλο είναι η μέση για αυτό πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή. Οι καλύτερες επιλογές είναι το ολόσωμο μαγιό, το μπικίνι με απλό σλιπ και σουτιέν με καλή στήριξη αλλά να παρέχουν και χοντρές τιράντες, με σκοπό να αναδείξετε τέλεια το πιο δυνατό σας σημείο, τα πόδια σας.

3.Σωματότυπος κλεψύδρα

Όσες ανήκετε στην κατηγορία αυτή πραγματικά είστε απίστευτα τυχερές, καθώς μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε θέλετε χωρίς κανέναν περιορισμό. Μερικά όμως tips για να απογειώσεις την εμφάνιση σου είναι η επιλογή ψηλόμεσων αλλά και ολόσωμων με αποτέλεσμα τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα και η κοιλία πιο επίπεδη.

Ώρα για μαγιό! Ποιο να διαλέξω φέτος;

4.Σωματότυπος μπανάνα

Στο σωματότυπο αυτό καλό είναι να επιλέξουμε μαγιό που δημιουργούν καμπύλες στο σώμα μας. Πολύ κολακευτική επιλογή θα ήταν τα μαγιό τύπου τριγώνακι, τα μαγιό με κορδόνια, άνετα τα ολόσωμα και τα κοψίματα στο κάτω μέρος.

5.Σώμα με φαρδιές πλάτες

Ένας τρόπος για να μην τονίζεται τόσο πολύ η πλάτη σου είναι να επιλέξεις τρίγωνο τοπ με λεπτές τιράντες.

6.Σώμα με κοντά πόδια

Στην περίπτωση αυτή, για να ανεβάσετε ψηλά την λεκάνη επιλέξτε τα κλασσικά απλά μπικίνι με κορδόνια και φυσικά τα ολόσωμα με κοψίματα στις άκρες.

7. Σώμα με μικρό στήθος

Ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξεις το μικρό στήθος είναι ναι επιλέγεις μαγιό χωρίς ενίσχυση και απλά να τολμάς και να επιλέγεις τα μπικίνι με βαθύ ντεκολτέ.

9 τάσεις στα μαγιό που θα φορεθούν πολύ

8.Σώμα με μεγάλο στήθος

Για να αναδείξεις σωστά και όμορφα το μπούστο σου σίγουρα απέφυγε τα τελείως κλειστά μαγιό στο πάνω μέρος, προτίμησε δηλαδή σουτιέν με μπανέλες.

Της Ρενάλντα Καρίνα

Πηγή:renaldakarina.com

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top