Διεθνές βραβείο “A' Design Award” σε ελληνικό κόσμημα

Μία νέα διάκριση για τον σχεδιαστή κοσμημάτων Απόστολο Κλειτσιώτη

Wings of Desire - Απόστολος Κλειτσιώτης

Μία σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό κόσμημα! Mε το βραβείο Bronze A' Design Award, στην κατηγορία Jewelry, Eyewear and Watch Design, 2020, τιμήθηκε ένα ασημόχρυσο δαχτυλίδι με διαμάντια από την ολοκληρωμένη σειρά κοσμημάτων Wings of Desire, του Έλληνα σχεδιαστή Απόστολου Κλειτσιώτη. Μία δημιουργία που εκφράζει την έννοια του πάθους, του έρωτα και της ευθραυστότητας.

Mενταγιόν εμπνευσμένα από τον κορωνοϊό

Η Ακαδημία A' Design Award and Competition διοργανώνει τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό για τα καλύτερα σχέδια, σχεδιαστικές ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους τους δημιουργικούς κλάδους παγκοσμίως. Το A' Design Award δεν είναι μόνο βραβείο, αλλά και σήμα ποιότητας και τελειότητας στο design. Επίσης, αποτελεί ένα πιστοποιητικό αριστείας για τους σχεδιαστές και μια απόδειξη ποιότητας για τις εταιρείες.

Ο Απόστολος Κλειτσιώτης μεγάλωσε στις Φέρες Έβρου και από το 1997 ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου ίδρυσε το εργαστήριο και την επιχείρησή του. Σχεδιάζει και κατασκευάζει κοσμήματα με την επωνυμία APOSTOLOS JEWELLERY

Scarlett Johansson: Λαμπερή με κοσμήματα Έλληνα σχεδιαστή στα βραβεία Emmy

«Το κόσμημα μου θέλω να εκφράζει μια ιδέα, μια αγαπημένη ανάμνηση, ένα συναίσθημα αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να φορεθεί εύκολα και ευχάριστα», αναφέρει ο Απόστολος. 

Οι σειρές κοσμημάτων APOSTOLOS JEWELLERY σε χρυσό, ασήμι και πολύτιμους λίθους χαρακτηρίζονται από διακριτική πολυτέλεια, χειροποίητη αίσθηση κι ένα ξεχωριστό, μοναδικό στυλ που τις καθιστά αναγνωρίσιμες. Βρίσκονται σε επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία στην Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού, όπως Παρίσι, Βερολίνο, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Τόκιο κ.ο.κ.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top