ΚLOSTI: Ανακάλυψε ιδιαίτερα αντικείμενα για να φέρεις την άνοιξη στο σπίτι

Mένουμε μέσα αλλά ομορφαίνουμε τη ζωή μας

klosti-αντικείμενα για το σπίτι

Παραμονή Πρωτομαγιάς και κάθε προηγούμενη χρονιά σχεδιάζαμε μικρές και μεγάλες αποδράσεις! Φέτος, λόγω των συνθηκών της πανδημίας, οι μετακινήσεις είναι περιορισμένες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χαρούμε την πιο όμορφη μέρα της άνοιξης!

Το KLOSTI, το ιδιαίτερο ηλεκτρονικό κατάστημα που αναδεικνύει τις σύγχρονες χειροποίητες δημιουργίες έχει όμορφες προτάσεις ώστε να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας!

Εδώ βλέπεις υπέροχα χρηστικά αντικείμενα ζωγραφισμένα στο χέρι με ανοιξιάτικες μαργαρίτες 

Τώρα που περνάμε όλα μας σχεδόν τα απογεύματα και τα βράδια στο σπίτι, απολαμβάνουμε υπέροχα ποιοτικά κεριά με ανοιξιάτικα αρώματα!

Υπέροχα αρωματικά κεριά εμπνευσμένα από τα αρώματα της ελληνικής φύσης!

Δεν ξεχνάμε όμως και τα μικρά παιδιά! Στο KLOSTI θα βρεις υπέροχες χειροτεχνίες που μπορείς να χαρίσεις στα ανίψια ή τα βαφτιστήρια σου ή, γιατί όχι, να τις κάνετε όλοι μαζί!

Υπέροχες χειροτεχνίες σε ζωηρά χρώματα και με ποιοτικά υλικά για  τα μικρά παιδιά.

Εμπνευσμένα από τα χρώματα της άνοιξης είναι και τα κοσμήματα! Ξεχωρίσαμε ιδιαίτερες (και οικονομικές!) προτάσεις κοσμημάτων φτιαγμένα από κουκούλι μεταξοσκώληκα!

Εδώ μπορείς να δεις τα κοσμήματα με το κουκούλι.

Όπως πάντα η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ό,τι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή σου, όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top