Έχεις ρυτίδες έκφρασης; Φτιάξε μόνη σου την πιο αποτελεσματική μάσκα

Θα χρειαστείς μόνο 3 υλικά

μάσκα για ρυτίδες έκφρασης

Οι γραμμές «γέλιου», δεν είναι καθόλου για γέλια τις περισσότερες φορές, όταν επιθυμείς να έχεις λεία και απαλή επιδερμίδα. Οι γραμμές έκφρασης είναι λεπτές ρυτίδες που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του προσώπου μας, όπως γύρω από το στόμα, το μέτωπο, στην περιοχή των ματιών, από την επαναλαμβανόμενη κίνηση των μυών του προσώπου. Κάποιες είναι γοητευτικές λένε, κάποιες όμως είναι σίγουρα ενοχλητικές, ιδιαίτερα όταν αρχίζουν να διαγράφονται αρκετά σε ένα σημείο.

Eίσαι σε καραντίνα; Πέντε hair tips που θα σώσουν τα μαλλιά σου

Οι ρυτίδες έκφρασης εμφανίζονται όταν το κολλαγόνο της επιδερμίδας έχει μειωθεί σημαντικά και η ελαστικότητα του προσώπου αρχίζει να εξαφανίζεται. Σίγουρα αποτελούν σημάδια της πρόωρης γήρανσης, όμως η εμφάνιση τους σε νεαρές ηλικίες προμηνύουν την υπερβολική έκθεση στον ήλιο αλλά και την κακή συμπεριφορά μας απέναντι στο δέρμα. Επίσης, οι υπερβολικές εκφράσεις με τα χαρακτηριστικά του προσώπου, τα συνοφρυωμένα φρύδια για παράδειγμα, είναι κακοί σύμβουλοι για την όμορφη και νεανική επιδερμίδα. Αν θέλεις να χαμογελάς χωρίς ο φόβος των ρυτίδων να χαραχτεί στο πρόσωπο σου, φρόντισε να τις αντιμετωπίσεις από τώρα με αυτή την σπιτική μάσκα προσώπου, την οποία πρέπει να προσθέσεις οπωσδήποτε στην ρουτίνα ομορφιάς σου.  

Πώς να φτιάξεις τις ντουλάπες σου για να μυρίζουν ωραία

DIY μάσκα με αλόη βέρα, αγγούρι και έλαιο καρύδας

Υλικά: 5 κουταλιές της σούπας ζελέ αλόης βέρα, ½ αγγούρι, 2 κουταλιές της σούπας έλαιο καρύδας

Ξεφλούδισε μισό αγγούρι και πολτοποίησέ το στο μπλέντερ. Σε ένα καθαρό μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα. Εφάρμοσε την στο πρόσωπο σου για 40 λεπτά και έπειτα ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Η δροσερή υφή της μάσκας, αναζωογονεί της επιδερμίδα λόγω του αγγουριού και σε συνδυασμό με την αλόη βέρα συσφίγγει και επανορθώνει το δέρμα.

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top