Πώς να φορέσεις το αγαπημένο σου πλεκτό και την άνοιξη

Χαρίζουν στυλ και σοφιστικέ διάθεση

Κοπέλα με πλεκτό πουλόβερ

Τα αγαπημένα μας πλεκτά έχουν την τιμητική τους και την άνοιξη! Οι fashion experts τα προτείνουν ανεπιφύλακτα ακόμα αι τις ηλιόλουστες ημέρες της άνοιξης, αρκεί να τα φορέσεις με τον σωστό και stylish τρόπο.

Οι γήινες αποχρώσεις και τα nude χρώματα, όπως τα καφέ, τα λευκά και όλες οι αποχρώσεις στο χρώμα του καφέ και της μόκας ταιριάζουν σε όλες τις εποχές και δίνουν μια άκρως σοφιστικέ διάθεση. Συνδυάζονται άψογα με ανοιχτόχρωμο παντελόνι και ιδανικά με λευκό ή ζαχαρί.

Δυνατό come back κάνουν και τα πλεκτά σε παστέλ αποχρώσεις. Η επιλογή πλεκτών πουλόβερ σε γαλάζιο, ροζ ή στο χρώμα της μέντας θα απογειώσουν το στυλ σου και θα σου χαρίσουν μια άκρως ανοιξιάτικη διάθεση.

Αν, ωστόσο, δεν είσαι λάτρης των χρωματιστών και αγαπάς τα σκούρα χρώματα, μπορείς άνετα να φορέσεις το αγαπημένο σου μαύρο πουλόβερ με μια μεταξωτή φούστα και τα άνετα loafers σου.

Για λατρεμένες casual εμφανίσεις προτίμησε ένα λευκό ή μπεζ πλεκτό με το αγαπημένο σου leather παντελόνι και τα αγαπημένα σου αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι sneakers θα σου προσθέσουν στυλ και θα σου προσφέρουν άνεση καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πάνω απ΄όλα, όμως, θυμήσου ότι το προσωπικό στυλ της καθεμιάς μας είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, γι΄αυτό μην διστάσεις να πειραματιστείς με τα ωραία κομμάτια που έχεις κρυμμένα στην ντουλάπα σου.

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top