Πώς να αποκτήσεις την τέλεια επιδερμίδα!

Αυτά είναι τα βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις

Σπα - Λαμπερή επιδερμίδα

Και σε ποια από μας δεν έχει τύχει να ξυπνήσει τη μία μέρα με ένα τέλειο και λαμπερό πρόσωπο, ενώ το επόμενο πρωινό να αισθάνεται θαμπή και αφυδατωμένη; 

Δες παρακάτω μερικά απλά βήματα που μπορείς να εφαρμόσεις σε καθημερινή βάση και δες την όψη της επιδερμίδας σου να αλλάζει ριζικά.

Χρησιμοποίησε το σωστό προϊόν καθαρισμού

Μην αγοράζεις κάθε φορά το πρώτο προϊόν που θα βρεις μπροστά σου στα καταστήματα καλλυντικών, στα φαρμακεία ή σε σούπερ μάρκετ. Διάλεξε το κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σου και φρόντισε να το εφαρμόζεις πρωί και βράδυ.

Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου πρωί και βράδυ

Οι καλύτερες στιγμές για να εφαρμόσεις την ενυδατική σου κρέμα είναι αμέσως μετά το ντους σου και ακριβώς πριν πέσεις για ύπνο.

Προσπάθησε να αποφύγεις προϊόντα με βαριά σύνθεση ή άρωμα.

Μην ακουμπάς ποτέ το πρόσωπό σου με τα δάχτυλα

Μπορεί να ξεφεύγει από την προσοχή σου, αλλά ίσως ακουμπάς το πρόσωπό σου με τα δάχτυλά σου περισσότερες φορές μέσα στη μέρα απ’ όσες νομίζεις.

Προσπάθησε να είσαι περισσότερο προσεκτική, γιατί με αυτόν τον τρόπο είναι εύκολο να μεταφέρεις βακτήρια στο πρόσωπό σου.

Μην χρησιμοποιείς τόσα πολλά προϊόντα

Μην κυκλοφορείς με ένα νεσεσέρ γεμάτο καλλυντικά, αλλά προτίμησε να έχεις μαζί σου μόνο τα απαραίτητα. Είναι σίγουρο, πως δεν βοηθάς ιδιαιτέρως την επιδερμίδα σου όταν την παραφορτώνεις με άπειρα προϊόντα.

Φόρα καθημερινά το αντηλιακό σου

Είτε βρέχει είτε έχει ηλιοφάνεια, οι γυναίκες με τέλεια επιδερμίδα δεν φεύγουν από το σπίτι χωρίς να έχουν εφαρμόσει το αντηλιακό τους.

Διάλεξε το κατάλληλο για την επιδερμίδα σου και έχε το πάντα μαζί σου.

Κάνε απολέπιση μία με δύο φορές την εβδομάδα

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να απομακρύνεις νεκρά κύτταρα, ιδρώτα και σκόνη από την επιδερμίδα σου. Επίλεξε το σωστό προϊόν για τον τύπο της επιδερμίδας σου και βάλε την απολέπιση στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σου.

Καθάριζε τα πινέλα μακιγιάζ σου συχνά

Καλό είναι να καθαρίζεις τα πινέλα σου μία φορά την εβδομάδα, για να αποφεύγεις μολύνσεις ή ερεθισμούς.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top