Xmas Holidays: Αυτά τα outfits δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου!

Τι να πάρεις μαζί σου στις χριστουγεννιάτικες διακοπές

ρούχα για τις διακοπές των Χριστουγέννων

Είτε μείνεις στην πόλη είτε κάνεις το ταξιδάκι σου στην Χριστουγεννιάτικη Ευρώπη ή ακόμη καλύτερα, κάνεις μια απόδραση στην γιορτινή Ελλάδα, τότε αυτά τα κομμάτια δεν μπορούν να λείπουν από την βαλίτσα σου.

Πρωταρχικό μέλημα είναι η άνεση αλλά και η προστασία από τα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα και ύστερα να επιτύχουμε τα παραπάνω, με απαράμιλλο στιλ και άποψη. Να κερδίσουμε τις θετικές εντυπώσεις αλλά και τον θαυμασμό. 

Επειδή όμως μια βαριά βαλίτσα δεν βοήθησε ποτέ κανέναν, σου βρήκαμε looks τα οποία θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση και είναι κατάλληλα για πολλές περιστάσεις. Δεν χρειάζεσαι πολλά πράγματα. Άλλωστε μη ξεχνάς πως όλα πλέον έχουν στραφεί προς την μίνιμαλ κατεύθυνση.

Σου δίνουμε μερικές ιδέες: 

Σίγουρα την περίοδο των εορτών χρειάζεσαι ένα glam outfit για το γιορτινό τραπέζι. Ένα κοντό, λαμπερό φόρεμα με ψηλές μπότες είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι για μια εύκολη επιλογή. Αν όμως επιθυμείς κάτι άλλο ρίξε μια ματιά σε προηγούμενες αναρτήσεις.

 

Ένα ακόμη look που έχουν αγαπήσει και κορυφαίες fashion bloggers, είναι το δερμάτινο παντελόνι με sneakers, πουλόβερ και το teddy coat σου! Μη ξεχάσεις σκουφιά, γάντια και κασκόλ και είσαι έτοιμη για χειμερινές περιπέτειες.


Για εσένα που πρωτίστως σε ενδιαφέρει η κομψότητα, μια πλισέ φούστα δεν μπορεί να λείπει από την γιορτινή βαλίτσα σου. Ψηλές μπότες και παλτό θα πλαισιώνουν άψογα την επιλογή σου.


Όπως είπαμε και στην αρχή, σημασία έχει κυρίως η άνεση αλλά και το να παραμείνεις στα ζεστά. Επομένως επίλεξε τα αγαπημένα σου πουλόβερ χωρίς δεύτερη σκέψη, ιδιαίτερα αν είναι και σε γήινες αποχρώσεις δίνουν εκπληκτικό ομοιόμορφο και κομψό αποτελέσμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zoom in 🔎

A post shared by Freja Aura (@frejaura) on  

 

Μια faux γούνα είναι επίσης must! Αρχικά μπορείς να την φορέσεις άνετα και σε βραδινές αλλά και σε πιο chic πρωινές εμφανίσεις. Plus δίνει πολύ κύρος και ζεστασιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AD | Cosy days 🐻 in @mango #mango

A post shared by Emma Hill (@emmahill) on


Τα total white looks είναι επίσης πολύ εντυπωσιακά για την φετινή χειμερινή σεζόν. Είναι μια alternative επιλογή που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Winter whites❄️ #switzerland #ootn ———- Quem também ama usar branco no inverno?! #lookdodia

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) on

Όπου και αν είσαι, ό,τι και αν κάνεις, φρόντισε να περάσεις καλά! Καλά Χριστούγεννααα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top