Στόλισε τα μαλλιά σου και απογείωσε το look σου!

Το hair deco είναι η νέα τάση που θα λατρέψεις

κορδέλες

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι από τα αγαπημένα παιχνίδια της μόδας που προσθέτουν μια πιο girly διάθεση στο look. Κι εσύ, αυτές τις γιορτές μην τα φοβηθείς!

Δοκίμασε να προσθέσεις κάτι από αυτά ανάλογα με το ντύσιμο και το στυλ που θέλεις να έχεις. Είναι λαμπερά, εντυπωσιακά και αν είναι σωστά συνδυασμένα με αρετή και τόλμη, θα δώσουν στην εμφάνισή σου ένα ενδιαφέρον twist.

Hairbands

Επίλεξε μια στέκα και συνδύασέ τη με το τοπ σου ή το φόρεμα. Αν έχεις αφέλειες το αποτελέσμα θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

The glam piece

Βρες στα καταστήματα με αξεσουάρ ένα τσιμπιδάκι με περίτεχνα σχέδια που να έχει μεγάλη επιφάνεια ή κάτι πιο απλό και λαμπερό ανάλογα με το γούστο σου. Τοποθέτησέ το στο πλάι του χτενίσματός σου και δώσε λάμψη ακόμα και στο πιο απλό χτένισμα!

Αlice band

H κλασική κορδέλα Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων θα δώσει ακόμα μια chic νότα στο μικρό μαύρο φόρεμά σου ή σε ένα φλοράλ φόρεμα. Μην τη φοβηθείς δεν είναι συντηρητική. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις μια όμορφη κοτσίδα ή να την φορέσεις σαν στέκα.

Put your hat on

Οι μπερέδες και τα καπέλα είναι αυτό το αξεσουάρ που θα σου προθέσει ένα μυστήριο και θα σου δώσει μια διάθεση πιο επίσημη. Δεν πειράζει αν φοράς, για παράδειγμα, faux γούνα και ένα ζευγάρι all star. O Γαλλικός μπερές πάντα έχει άποψη.

Satin dream

Στριφογύρισε μια σατέν κορδέλα ή ένα μεταξωτό ύφασμα γύρω από τη βάση της αλογουράς ή τον κότσο σου και επίλεξε σκουλαρίκια στο ίδιο χρώμα. Χαρίζει fun πολυτέλεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top