Δερμάτινη midi φούστα: Η επόμενη αγορά σου!

Πώς θα τη φορέσεις φέτος

Leather Midi Φούστα

Αποτέλεσε αγορά για πολλές κορυφαίες street stylers και τις είδαμε να φορούν non stop, δερμάτινες midi φούστες τόσο στις φθινοπωρινές τους εμφανίσεις αλλά και τώρα στις χειμερινές. Ταιριάζουν σε πολλούς σωματότυπους και προσφέρουν πολύ στυλ και σύγχρονη αισθητική.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@nohastyleicon @buthaina_alraisi1

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

 

Ο συνδυασμός που έχουμε αγαπήσει και δεν χορταίνουμε να βλέπουμε, είναι δερμάτινες midi φούστες με ψηλές μπότες. Ο απόλυτος συνδυασμός που θα σε μετατρέψει αυτόματα σε it girl. Άλλωστε αυτόν τον συνδυασμό προτίμησαν και οι περισσότερες street stylers για την δερμάτινη φούστα, τους χειμερινούς μήνες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Magical place 🕊

A post shared by EMELIE (@emitaz) on

 

Αποτελεί επίσης εξαιρετική επιλογή και για τα πρωινά σου στην πόλη την περίοδο των εορτών. Προσθέτοντας μία δερμάτινη midi φούστα, μπορείς εύκολα να μετατρέψεις το σύνολο σου σε casual chic, το οποίο αποτελεί μεγάλη τάση αυτήν την περίοδο. Φυσικά πέρα από τις μπότες, μπορείς να τις φορέσεις και με ό,τι παπούτσι θες. Ακόμη και sneakers.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All smiles after a beautiful show at @carolinaherrera yesterday. #NYFW

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

 

Ένα πουλόβερ, την midi δερμάτινη φούστα σου, συν τις ψηλές δερμάτινες μπότες σου και το πανωφόρι σου και είσαι έτοιμη για τις χειμερινές σου βόλτες...

Φυσικά μπορείς να τη φορέσεις με τους κατάλληλους συνδυασμούς ακόμη και βράδυ ή απόγευμα. Κράτησε τη φούστα με τις ψηλές μπότες, αντικατάστησε το πουλόβερ με ένα πιο glam βραδινό τοπ, δερμάτινο τζάκετ η faux fur και είσαι πολύ γρήγορα έτοιμη και για τις βραδινές σου εξορμήσεις.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestylestalkercom Copenhagen Fashion Week AW19

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

 

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top