Με αυτά τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών ξεχώρισαν τα κορίτσια του GNTM

Η νέα σειρά του TRESemmé χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα

νέα σειρά περιποίησης μαλλιών και styling TRESemmé

Από το πρώτο τους casting πέρασαν τα κορίτσια του GNTM με πελάτες 12 νέες σχεδιάστριες της social media εποχής. Η κάθε σχεδιάστρια αναζήτησε τη δική της ambassador για τις δημιουργίες της, προκειμένου να ποζάρει στον φακό του Άγγελου Ποταμιάνου σε στοά του ιστορικού κέντρου.

Κάθε κορίτσι μάλιστα διάλεξε τη λήψη από την οποία και κρίθηκε πλην της Κάτιας η τύχη της οποίας αφέθηκε στην κρίση της Μαρίας που είχε το στρατηγικό αβαντάζ από την προηγούμενη φωτογράφιση. Η Κάτια βέβαια μετέτρεψε το disadvantage σε advantage καθώς είχε τελικά την καλύτερη φωτογραφία.

Τα κορίτσια προσπάθησαν και κατάφεραν -οι περισσότερες τουλάχιστον- να μπουν στο πνεύμα της influencer και να εκπροσωπήσουν επάξια το brand το οποίο αντιπροσώπευαν.

Σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης τα κορίτσια είχαν έναν πολύ δυνατό σύμμαχο, τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών και styling του TRESemmé η οποία ήρθε απευθείας στην Ελλάδα από τα backstage της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

 

Τα νέα προϊόντα του TRESemmé χαρίζουν επαγγελματικό αποτέλεσμα στα χέρια κάθε σύγχρονης γυναίκας καθώς είναι η νούμερο 1 μάρκα περιποίησης μαλλιών της Αμερικής. Κάθε γυναίκα μπορεί να νιώσει γεμάτη αυτοπεποίθηση και να κάνει την παρουσία της αισθητή σε κάθε της βήμα!

Το TRESemmé τα τελευταία δέκα χρόνια είναι στην πρώτη σειρά και δημιουργεί τις πιο καυτές τάσεις της σεζόν. Δεν είναι τυχαίο ότι πρωταγωνιστεί σε εκατοντάδες επιδείξεις με μοναδικά χτενίσματα.

Φέτος, το TRESemmé έρχεται στην Ελλάδα για να αποκαλύψει τα latest trends και hair looks της πασαρέλας και φυσικά να χαρίσει επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά κάθε γυναίκας! Το τι μπορούν να κάνουν εξάλλου τα προϊόντα, το διαπιστώσατε και από το look των κοριτσιών στη δοκιμασία «perfect influencer».

Αν θέλετε λοιπόν να έχετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας από το σπίτι, να γνωρίζετε πως τα νέα προϊόντα του TRESemmé, είναι ήδη διαθέσιμα σε καταστήματα λιανικής πώλησης, καταστήματα ομορφιάς και σε e-shops.

Μείνετε συντονισμένοι!
#tresemmegreece
#tresemme

Instagram account TRESemmé:  https://www.instagram.com/tresemmegreece/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top