Πέντε items για τέλειο office look

To office look και φέτος στο προσκήνιο

office look

Oι πιο διάσημες fashion stylers και bloggers επιλέγουν σχεδόν καθημερινά το look γραφείου. Αδυναμία σε αυτό φαίνεται να έχουν και πολλές celebrities με κορυφαία υποστηρικτή την Victoria Beckham.

Aν σου αρέσει και σένα το πιο αυστήρο, sophisticated και ''επαγγελματικό'' ντύσιμο, τότε αυτή η ανάρτηση είναι για σένα.

Μargot Robbie: Τρεις μοντέρνες εμφανίσεις της

Το office look φέτος ανανεώνεται και ''βγαίνει λίγο έξω από τα νερά του''. 

Πέρα από τα κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια που συμβολίζουν ένα office look και δεν θα βγουν ποτέ out of fashion, έρχονται κάποιες μικρές λεπτομέρειες και κομμάτια που ανανεώνουν και αναβαθμίζουν την πολυαγαπημένο αυτή τάση. 

Ξεκινάμε με τα βασικά. Το blazer, δηλαδή το σακάκι είναι το απόλυτο κομμάτι του office look.  Φέτος όμως φαίνεται να πρωταγωνιστούν τα pie de poule σακάκια και τα μονόχρωμα κοστούμια. 

Τα pie de poule σακάκια είναι ο πρωταγωνιστής της φετινής φθινοπωρινής σεζόν! 

Εκτός από τα σακάκια, το pie de poule μοτίβο ''παίζει'' παντού. Σε παντελόνια, παλτό, μπλούζες. Είναι η κατάλληλη εποχή να το προτιμήσεις.

Τα μονόχρωμα κοστούμια επιστρέφουν δυναμικά τόσο στο office look αλλά γενικότερα!

Το leather είναι το ύφασμα που θα απογειώσει το ''βαρετό'', αυστηρό look και του προσδώσει rock και σύγχρονα vibes. Τα αξεσουάρ είναι είναι πάντα αυτά που ολοκληρώνουν και τελειοποιούν μια εμφάνιση. 

Φέτος πρωταγωνιστής στα accessories του office look είναι τα clips (με πέρλες κυρίως), οι βελούδινες στέκες και οι πολύχρωμες τσάντες.

Οι silk φούστες σε συνδυασμό με πουλόβερ, εμφανίστηκαν δυναμικά πέρσι το φθινόπωρο/χειμώνα.

Ήρθαν για να μείνουν και ανανεώσουν το κλασσικό office look σου.

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
Πηγή: allyou.gr 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top