Εύκολα και stylish χτενίσματα

Σώζουν καταστάσεις

εύκολα χτενίσματα

Βάλε τέλος στο νεσεσέρ μαμούθ διακοπών που περιέχει το εξοπλισμό κομμωτηρίου και spa. Tα trends είναι ξεκάθαρα με το μέρος σου.
Στις φετινές πασαρέλες της μόδας θαυμάσαμε όσο τίποτε άλλο την πληθώρα από stylish ιδέες για εύκολα χτενίσματα, που σε χρίζουν chic και αποτελούν την πιο πρακτική λύση για τις μέρες και τις νύχτες στο νησί.

H επιστροφή της μπαντάνας

Η 90's ροκ μπαντάνα κάνει δυναμικό comeback. Οι fashion designers την υιοθετούν και οι influencers την λατρεύουν. Εκτός από το χέρι και λαιμό μπορείς να τη φορέσεις και στο στεφάνι του κεφαλιού σου σταθεροποιώντας το χτένισμα σου.

Βeauty tip: Φρόντισε οι άκρες των μαλλιών σου να είναι περιποιημένες χρησιμοποιώντας ένα ενυδατικό λάδι.

Mακριές πλεξούδες

Αγαπημένο χτένισμα των διακοπών γιατί καμουφλάρει τις bad hair days. Η μόδα όπως στo catwalk της Max Mara προτείνει την πιο sleek, αυστηρή και κομψή εκδοχή τους. Τύλιξε στη βάση πολλά λαστιχάκια μαζί για ένα πιο σαφάρι αποτέλεσμα και σιγούρεψε το τέλος της πλεξούδας με ένα πιο διάφανο και διακριτικό.
 
Ballet style

Στο show του Dior ξεχωρίσαμε τα φροντισμένα σινιόν μπαλαρίνας σε συνδυασμό με τις λαστιχένιες κορδέλες J' Adore Dior. Στην αγορά μπορείς εύκολα να βρεις κάτι παρόμοιο και κάνεις copy paste το look.
 
Wet look

Tο πιο γρήγορο βραδινό look του καλοκαιριού και το είδαμε στο show της Chloe. Xρησιμοποιώντας ένα προϊόν για wet αποτέλεσμα και τη χτένα σου πηγαίνεις όλα τα μαλλιά σου προς τα πίσω. Δοκίμασέ το γιατί εξασφαλίζει ένα πολύ μποέμ και μοντέρνο στυλ.

Συντάκτης: Ζωή Γκόρου

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top