Tips για να έχεις πάντα μοντέρνο στιλ

Mόδα και «μοντέρνο» είναι άρρηκτα συνδεδεμένα

Ρούχα σε κρεμάστρες

Αν υπάρχει κάτι με το οποίο η μόδα συνδέεται άρρηκτα, αυτό είναι το μοντέρνο. Η ανανέωση, η διαφορετικότητα, η έκφραση του εαυτού μας χωρίς να πούμε λέξη, όλα αυτά περνούν μέσα από τα ρούχα μας και το attitude που έχουμε.

Το ''μοντέρνο στιλ'' δηλαδή, το κάτι διαφορετικό, το μη συνηθισμένο και αυτό που είναι έξω από τη νόρμα, είναι κάτι που επιζητούν πάρα πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας. Για πολλούς λόγους...είτε κοινωνικούς, είτε ψυχολογικούς. Αυτό όμως θα το αναπτύξουμε σε κάποιο άλλο άρθρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestyleograph Paris Couture Week FW19!

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Σε αυτό, θα βρεις tips και φωτογραφίες προκειμένου να έχεις όσο το δυνατότερο ανανεωμένο και μοντέρνο στιλ.

Αν είσαι γυναίκα δυναμική που της αρέσει να πειραματίζεται, να αλλάζει και να τολμά τάσεις και ρούχα που την ανανεώνουν τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. 

Ξεκινάμε με τα oversized ρούχα: Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Επίλεξε μεγαλύτερα νούμερα στα ρούχα από μπλουζάκια, τζάκετς και παντελόνια, για να εντυπωσιάσεις και να δώσεις έναν δυναμισμό στην εμφάνιση σου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @csmartfx PFW SS19

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Colour Blocking: Δεν είναι τυχαίο που το «colour blocking» είναι μια τάση η οποία ''φωνάζει'' μοντερνισμό. Όσο και να αγαπούμε τα λευκά και μαύρα σύνολα ή αυτά σε γήινες αποχρώσεις, ανήκουν στην basic και safe κατηγορία. Οπότε αν είσαι από τα κορίτσια που επιζητούν την προσοχή ,σίγουρα πρέπει να προσθέτεις χρώμα στην εμφάνισή σου. Προσοχή όμως στους συνδυασμούς και τις υπερβολές.

Το επόμενο tip ίσως σε στεναχωρήσει αλλά... για να κάνεις την ανατροπή και να δίνεις νέες προτάσεις στον κόσμο της μόδας πρέπει να έχεις καλό budget. Η ποιότητα σε ένα ρούχο είναι το κλειδί για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Πόσο μάλλον όταν το ρούχο είναι ''αλλιώτικο'' και διαφορετικό, πρέπει να δείχνει και να είναι καλοφτιαγμένο. Αλλιώς, το αποτέλεσμα μπορεί να μην σε ανταμείψει...

Τα αξεσουάρ είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι στο οποίο πρέπει να δώσεις βάση, εάν θες να δείχνεις μοντέρνα. Μοντέρνο look χωρίς αξεσουάρ δεν γίνεται. Ενημερώσου για τις τάσεις στα κοσμήματα, τσάντες, ζώνες, μαντήλια, καπέλα οτιδήποτε ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και βρες αυτό που σου αρέσει πολύ και θεωρείς πως σου ταιριάζει και μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα. Μη ξεχνάς λοιπόν τα αξεσουάρ καθώς μεταμορφώνουν και την πιο απλή εμφάνιση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestreetvibe MFW FW19

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Δώσε βάση στα παπούτσια: Η Chanel είχε πει κάποτε: «Μια γυναίκα που φοράει ωραία παπούτσια, δεν είναι ποτέ άσχημη'» Πόσο δίκιο είχε;
Ολοκληρώνουν την εμφάνιση και παίζουν τεράστιο ρόλο. Αν, λοιπόν, προτιμάς το πιο μοντέρνο στιλ, επίλεξε και το ανάλογο παπούτσι. Φέτος,  φοριούνται πολύ τα mules και τα δετά πέδιλα.

Συντάκτρια: Τόνια Τζαφέρη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top