To μακιγιάζ που αναδεικνύει τις φακίδες σου

Η γοητεία τους, αξεπέραστη

φακίδες μακιγιάζ

Αν θυμόμαστε κάτι έντονα από τον πριγκιπικό γάμο της Meghan με τον Harry, είναι το υπέροχο λαμπερό της χαμόγελο και οι διακριτικές φακίδες της, που πάντα ενισχύει και ποτέ δεν καλύπτει.

Αν είσαι από τις τυχερές που διαθέτουν εκ φύσεως φακίδες, είναι η στιγμή να τις αναδείξεις πόσο μάλλον τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες. 
Αν όμως δεν έχεις τότε συνέχισε να διαβάζεις για να δημιουργήσεις το πιο γοητευτικό summer μακιγιάζ για το 2019.

Ξεκινάμε με μια πολύ λεπτή και ελαφριά βάση. Κατά προτίμηση αντηλιακή κρέμα με χρώμα την οποία αναμιγνύουμε με υγρό highlighter για λάμψη και φρέσκια όψη.

Συνεχίζουμε με κονσίλερ και στην συνέχεια με ένα τζέλ χτενίζουμε φρύδια καλά προς τα επάνω, δίνοντας μια αίσθηση ''lifting''.

Με ένα καφέ μολύβι, είτε ματιών είτε φρυδιών, ξεκινάμε από το κέντρο της μύτης και ζωγραφίζουμε μικρές ανομοιόμορφες μεταξύ τους τελείες. Δεν πιέζουμε πολύ το μολύβι καθώς θέλουμε ένα αποτέλεσμα φυσικό και απαλό.
Αφού κάνεις αρκετές στο κέντρο συνέχισε με λίγες ακόμα δεξιά και αριστερά φτάνοντας ψηλά στα μήλα σου.

Tip: Για ακόμη πιο φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα ζωγράφισε ακόμη λίγες τελείες ψηλά στο κούτελο και οπουδήποτε σε ''χτυπάει'' ο ήλιος περισσότερο στο πρόσωπο.
Ένα ακόμη μυστικό για ''αληθινό'' εφέ είναι να χρησιμοποιήσεις δύο καφέ αποχρώσεις. Μιά πιο σκούρα καφέ απόχρωση και μια πιο ανοιχτή. Ζωγράφισε πρώτα τις πιο απαλές και στην συνέχεια πρόσθεσε ακόμη λίγες πιο έντονες και φυσικά σε διαφορετικά μεγέθη.

Στην συνέχεια ολοκλήρωσε το μακιγιάζ που επιθυμείς και ετοιμάσου να γοητεύσεις.

Συντάκτης:Τόνια Τζαφέρη

Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top