Paris Fashion Week: Τι προτείνει ο Dior για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019

Θα αναζητηθεί από κάθε μοδάτο κορίτσι

Πρώτη ανάρτηση:24-09-18 16:19

Για το φθινόπωρο του 2018, η Maria Grazia Chiuri της Christian Dior αποκάλυψε μια συλλογή haute couture από ονειρεμένα φορέματα . Τα χρώματα κυμαίνονταν από το ναυτικό και τον αποχρωματισμό των αποχρώσεων, δίνοντας μία  ρομαντική ατμόσφαιρα στη συλλογή.
 

Για τη συλλογή της άνοιξης του 2019, ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστά πολλά. Σήμερα, η Chiuri θα παρουσιάσει την συλλογή της επόμενης σεζόν στο Παρίσι, ξεκινώντας επίσημα το πρόγραμμα της εβδομάδας μόδας της πόλης. Στο παρελθόν, ο Dior  ήταν με τη δήλωση "Όλοι μας πρέπει να είναι φεμινιστές " μπλουζάκια ή απόλυτα φορέματα – Τα φορέματά του φόρεσαν η Bella Hadid και η  Natalie Portman στο κόκκινο χαλί. 

Με βάση αυτό που γνωρίζετε για το Chiuri, μπορείτε πιθανότατα να περιμένετε από τον σχεδιαστή να κάνει το ντεμπούτο του σε μια συναρπαστική συλλογή άνοιξη του 2019 που θα αναζητηθεί από κάθε κορίτσι της μόδας. Μπορούμε ακόμη να δούμε ένα νέο κύμα φεμινιστικών μηνυμάτων στα ρούχα της, αλλά αν όχι, σιγουρευτείτε ότι ο Chiuri θα σας κάνει να αισθανθείτε κάθε φορά τόσο γεμάτος αυτοπεποίθηση και ισχυρή με τα ρούχα της.

Τις εντυπώσεις στο Plaza hotel στο Παρίσι έκλεψε η Βlake Lively, η οποία φορούσε μία τουαλέτα Dior πάνω από  διχτυωτή φούστα. Από πάνω φορούσε  nude κορσέ με λεπτή τιράντα ενώ το τούλι είχε φλοράλ κέντημα.

H  επίδειξη του Οίκου Ντιορ είχε χρώμα ρετρό, κόντρα στην εποχή της τεχνολογίας..

Μπαλέτο... τούλι...  ανάλαφρες δημιουργίες... nude αποχρώσεις... και μια πινελιά αρχαίας Ελλάδας, για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top