Η Τάμτα fashion designer - Κυκλοφορεί την πρώτη της συλλογή ρούχων

Σύντομα στα καταστήματα

Τάμτα

Η είδηση ότι η Τάμτα, το απόλυτο fashion icon, υπογράφει τη δική της σειρά ρούχων δεν μας εκπλήσσει καθόλου!

Της αρέσει να δοκιμάζει και να πειραματίζεται. Πάντα leader και ποτέ follower, ψάχνει και αναζητά αυτό που θα αποτυπώσει την ιδιαιτερότητά της, που θα υπογραμμίζει τη διαφορετικότητά της, την έντονη προσωπικότητά της. 

Η Τάμτα φλερτάρει πάντα με το καινούριο και δημιουργεί τάσεις. Γιατί έχει στιλ. Δικό της, προσωπικό που την κάνει να ξεχωρίζει. Για εκείνη η μόδα είναι ένα παιχνίδι, ένας τρόπος έκφρασης, είναι οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσει για να οπτικοποιήσει το δικό της προσωπικό μήνυμα. Αγαπάει όσο καμία άλλη τη μόδα και δημιουργεί -επιτέλους- τη δική της σειρά ρούχων σε συνεργασία με γνωστό ελληνικό brand, που φέτος κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο.

Το όνομα της συλλογής είναι και το αγαπημένο motto της Τάμτα, μια στάση ζωής που ακολουθεί, μια φράση που τη βοηθάει να προχωράει μπροστά. «Κάνε μια αλλαγή». Η στασιμότητα δεν τη γοήτευσε ποτέ. Οι προκλήσεις τη γοητεύουν πάντα. Πλέον υπογράφει με το προσωπικό της ύφος και στιλ μια συλλογή ρούχων που από 30 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στα e-shop της εταιρίας κι από Δευτέρα 1 Οκτωβρίου σε όλα καταστήματα ανά την Ελλάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top