6+1 κομμάτια που πρέπει να έχεις στη βαλίτσα σου

Τι θα χρειαστείς στις διακοπές σου

Κοπέλες φοράνε αξεσουάρ και γυαλιά

Οι διακοπές σου πλησιάζουν και εσύ βρίσκεσαι σε πανικό γιατί με τη δουλειά και το καθημερινό «τρέξιμο» δεν έχεις προλάβει να οργανώσεις τη βαλίτσα σου; Κανένα πρόβλημα! Εμείς σου ετοιμάσαμε μία λίστα, στην οποία υπάρχουν όλα όσα θα χρειαστείς μαζί σου. Σίγουρα δεν περίμενες εμάς να σε βοηθήσουμε να φτιάξεις βαλίτσα, ωστόσο, οι ιδέες μας θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις κομμάτια για έξυπνους, άνετους, δροσερούς και –κυρίως- πολύ stylish συνδυασμούς για να κλέψεις τα βλέμματα στο νησί.


1. Ένα εντυπωσιακό και ένα απλό μονόχρωμο μαγιό


Πάρε μαζί σου ένα εντυπωσιακό μαγιό με πολλά χρώματα και prints και συνδύασέ το με ένα αέρινο κιμονό. Όμως, επειδή τα εκκεντρικά μαγιό μας δυσκολεύουν κάποιες φορές στον συνδυασμό, πάρε μαζί σου και ένα απλό μονόχρωμο μπικίνι ή ολόσωμο μαγιό που θα σου «λύσει» τα χέρια.

2. Ψάθινα αξεσουάρ


Μία μεγάλη ψάθινη τσάντα και ένα oversized καπέλο είναι σίγουρα τα must have αξεσουάρ των διακοπών.

3. Ένα αέρινο κιμονό


Ένα αέρινο μακρύ κιμονό με ιδιαίτερα μοτίβα θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου στις διακοπές. Συνδύασε το τόσο με το μαγιό σου, όσο και με ένα βραδινό outfit για ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα!


4. Ένα σέξι φόρεμα


Είναι μία από τις αγαπημένες μας επιλογές για τις διακοπές καθώς είναι αέρινα, αλλά ταυτόχρονα πολύ σέξι και εντυπωσιακά (ειδικά με μαύρισμα). Αν είσαι χαμηλών τόνων επίλεξε ένα λευκό αέρινο φόρεμα και συνδύασέ το με εντυπωσιακά χρυσά ή ασημένια ( ή και συνδυασμός των δύο) κοσμήματα. Αν είσαι λίγο πιο εκκεντρική μπορείς να φορέσεις ένα έντονο κόκκινο ή κίτρινο φόρεμα. Και τα δύο αυτά χρώματα είναι απόλυτα trends της σεζόν και θα αναδείξουν το μαυρισμένο σου σώμα καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο look.

5. Ένα "καυτό" σορτς


Φτιάχνοντας την βαλίτσα σου δεν πρέπει να ξεχάσεις φυσικά, ένα τζιν και ένα αέρινο (υφασμάτινο ή λινό) σορτς. Πρόκειται για κομμάτια κλειδιά που θα σου χρησιμεύσουν απόλυτα στις διακοπές για όλες τις ώρες της ημέρας.


6. Statement αξεσουάρ


Σκουλαρίκια με κρόσια, χρυσά, ασημένια κολιέ και δαχτυλίδια αλλά και ένα ζευγάρι statement γυαλιά ηλίου θα είναι τα κομμάτια που θα κάνουν τη διαφορά στις εμφανίσεις σου στον καλοκαιρινό σου προορισμό.

7. Ένα ζευγάρι sliders 


Με ένα ζευγάρι μαύρα και ένα ζευγάρι ταμπά φλατ πέδιλα είσαι πλήρως εξοπλισμένη για το νησί. Στα πλακόστρωτα σοκάκια τα ψηλοτάκουνα δεν είναι πολύ καλή ιδέα. Όσον αφορά στο beach look σου, ένα ζευγάρι sliders είναι ό,τι πρέπει, καθώς πρόκειται για το νούμερο ένα trend και για το φετινό καλοκαίρι.

 

Πηγή φωτογραφιών: Pinterest

Επιμέλεια: Κατερίνα Καραγιάννη
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top