Ο Γιώργος, έπειτα από υπόδειξη του Βασίλη, είναι ο πρώτος Μονομάχος της Εβδομάδας. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της Φάρμας, η γαλάζια ομάδα γνώρισε νέα ήττα από την πράσινη στη δοκιμασία ασυλίας και η άχαρη στιγμή για τον Βασίλη, να υποδείξει τον πρώτο μονομάχο της εβδομάδας, έφτασε!
Φάρμα: Ξανά μονομάχος ο Γιώργος - Η σκληρή προειδοποίηση στους «γαλάζιους»
«Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Μέχρι και τώρα, πραγματικά, δεν είμαι 100% σίγουρος. Δε θέλω να αδικήσω κανέναν, αλλά στη φάση που βρισκόμαστε κάποιος σίγουρα μπορεί να νιώσει αδικημένος. Είμαστε πολύ λίγα άτομα, οπότε είναι δύσκολη απόφαση. Όλοι θα λείψουν από την ομάδα άμα φύγουν και πάμε μόνο με το σκεπτικό ότι θα κερδίσουμε τη δεύτερη ασυλία», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης.

Φάρμα - Όσα θα δούμε την Τρίτη 18/1
Απόψε, θα μάθουμε από ποια ομάδα θα προκύψει ο δεύτερος Μονομάχος. Ωστόσο ο Γιώργος θέλει τη νίκη των Γαλάζιων ή όχι; Στο sneak preview του νέου επεισοδίου τον ακούμε να λέει πως ντρέπεται που φορά τη γαλάζια μπαντάνα! «Είμαι πανέτοιμος να εξοντώσω οποιονδήποτε» ακούγεται να λέει ο ίδιος.

Εντάσεις μέσα στις σκηνές και στο σπίτι. Η πείνα και η κούραση φαίνεται πως έχουν ζορίσει ιδιαίτερα τους παίκτες τη Φάρμας. Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Λευτέρη να ξεσπά έντονα εναντίον της Βαλεντίνας. Κάποιοι παίρνουν το μέρος του και άλλο το δικό της. Δύσκολη η συμβίωση τόσων ατόμων υπό τέτοιες συνθήκες.
Η καθημερινότητα μέσα στο αγρόκτημα, οι απαιτητικές δοκιμασίες, η έλλειψη ανέσεων και η πίεση του ανταγωνισμού δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που φέρνει στην επιφάνεια συγκρούσεις, παρεξηγήσεις και συναισθηματικά ξεσπάσματα. Οι πιο δυνατοί παίκτες γίνονται στόχος, ενώ οι πιο αδύναμοι αισθάνονται ότι απειλούνται, κάτι που οδηγεί σε συγκρούσεις.
Επιπλέον, οι συνεχείς δοκιμασίες ασυλίας έχουν τεράστια σημασία. Μια ήττα, όπως αυτή που γνώρισε η γαλάζια ομάδα στο τελευταίο επεισόδιο, μπορεί να αλλάξει το κλίμα ολόκληρης της ομάδας μέσα σε λίγα λεπτά. Το βάρος πέφτει στον παίκτη που καλείται να υποδείξει μονομάχο — στην προκειμένη περίπτωση τον Βασίλη — και αυτό από μόνο του δημιουργεί έντονο στρες και φόβο για το πώς θα αντιδράσουν οι συμπαίκτες του.
Η σχέση των παικτών επηρεάζεται επίσης από την κούραση και την ψυχική φθορά. Η έλλειψη ύπνου, η πείνα, η σκληρή εργασία και η απομόνωση από τον έξω κόσμο φέρνουν στην επιφάνεια χαρακτήρες και αδυναμίες που σε φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν πιο ελεγχόμενα. Οι πιο δυναμικοί χαρακτήρες συγκρούονται, ενώ οι πιο ευαίσθητοι απομακρύνονται ή αντιδρούν συναισθηματικά.
Στην περίπτωση της γαλάζιας ομάδας, η νέα ήττα και η υποψηφιότητα του Γιώργου φαίνεται να έχουν δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Το sneak preview όπου ο Γιώργος δηλώνει ότι ντρέπεται που φορά τη γαλάζια μπαντάνα αποδεικνύει ότι η απογοήτευση έχει αρχίσει να επηρεάζει την ψυχολογία του και κατ’ επέκταση το κλίμα της ομάδας. Τέτοιες δηλώσεις μπορούν εύκολα να προκαλέσουν εσωτερικές διαφωνίες, αίσθημα προδοσίας ή μειωμένη συνοχή.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.