Η κάμερα του Breakfast@Star «τρύπωσε» στα παρασκήνια του GNTM 6. Οι συμμετέχοντες μίλησαν στην Κωνσταντίνα Γκρόσι για τα συναισθήματά τους λίγο πριν την audition τους, που θα δούμε απόψε στις 21:00 στο Star. Σε περίπτσωη που πάρουν την έγκριση των κριτών, θα περάσουν στο Bootcamp.
Αντρέι Κράβαρικ: Ποιος είναι ο διάσημος μπαμπάς της Μιχαέλας από το GNTM
Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM

Γεωργία Μπέζα: Αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του GNTM 6
Ένας από τους διαγωνιζόμενους αποκάλυψε τι του λένε συχνά για την εξωτερική του εμφάνιση: «Ότι πολλές φορές είναι αρκετά προσεγμένη και μερικές φορές ότι θυμίζει πάρα πολύ Ιταλούς», ανέφερε.

GNTM: «Είσαι σαν Κάτια Ζυγούλη σε μικρή συσκευασία»-Τα κλάματα της Αγγέλικα
«Πρέπει να δείξεις στον εαυτό σου ότι έχεις αυτοπεποίθηση, γιατί άμα δεν το δείξεις εσύ πρώτα στον ίδιο σου τον εαυτό, δε θα το καταλάβει κανείς», επισήμανε άλλη διαγωνιζόμενη για τη σημασία της ψυχολογίας.

Άλλο επίδοξο μοντέλο τόνισε τα δυνατά του σημεία, ενώ παραδέχτηκε πως έχει άγχος, το οποίο όμως είναι παραγωγικό. «Το πρόσωπό μου. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου, τα μάτια μου, ίσως οι γωνίες που διαθέτω. Σίγουρα υπάρχει άγχος, αλλά θεωρώ ότι θα είναι παραγωγικό», είπε.

«Ήμουν στη δουλειά, μου ήρθε email, κοιτάω τη φίλη μου, της λέω τι έκανες, γιατί μου ζητούν στοιχεία. Λέω εντάξει θα πάω κατευθείαν», απάντησε η επόμενη διαγωνιζόμενη αναφορικά με το πώς δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό ομορφιάς του Star.

Ο τελευταίος διαγωνιζόμενος είπε πως τα μάτια του είναι το μεγαλύτερό του προσόν, αν και παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να αναφέρει άλλα δέκα.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.