Λιάγκας για Σάττι: «Τα σώβρακα του παππού είναι Ελλάδα;»

Ο Γιώργος Λιάγκας «στόλισε» τη Μαρίνα Σάττι και την ελληνική αποστολή

Ο Γιώργος Λιάγκας «στόλισε» τη Μαρίνα Σάττι και την ελληνική αποστολή στην Eurovision 2024.

Eurovision 2024: Στον Μεγάλο Τελικό η Ελλάδα - Οι 10 χώρες που προκρίθηκαν

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» χαρακτήρισε την παρουσίαση του τραγουδιού «ZARI» ως... εθνικό ναυάγιο, τονίζοντας ότι η οπτικοποίηση έγινε λανθασμένα.

λιαγκας

«Πάμε τώρα στο εθνικό μας ναυάγιο. Επιτρέψτε μου, είμαι ο πρώτος που όταν οι άλλοι έκραζαν το τραγούδι, εγώ βγήκα και είπα ότι η Μαρίνα Σάττι είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα, μία πολύ καλή τραγουδίστρια και ένα πολύ ωραίο τραγούδι που έχει προοπτική όταν οπτικοποιηθεί να σκίσει. Το πρόβλημα είναι λοιπόν ότι είναι μία πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, που χθες την κατάπιε η μεγάλη σκηνή της Eurovision και ένα τραγούδι που είχε πολύ καλή προοπτική να οπτικοποιηθεί και να αναδειχθεί αυτό το πάρτι της Ελλάδας, το οποίο οπτικοποιήθηκε μίζερα. Χθες οι ταράτσες από το Πέραμα και οι ταράτσες από τη ναυπηγο-επισκευαστική ζώνη του Περάματος που ψάχναμε να δούμε τα σώβρακα του παππού και την κιλότα της γιαγιάς αν ήταν απλωμένα… Αυτή είναι η Ελλάδα;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχεις μία γ@@μημένη ευκαιρία να σε δουν εκατομμύρια άνθρωποι, και εσύ βάζεις την κιλότα και το σώβρακο;».

Ο παρουσιαστής επεσήμανε ακόμα ότι η Μαρίνα χρειαζόταν χειλόφωνο καθώς είπε το 1/3 του τραγουδιού ήταν εκτός μικροφώνου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top