Φινάλε για το Mega Καλημέρα – Θανάσης Πάτρας: «Όλα γίνονται για καλό»

H εκπομπή έριξε αυλαία νωρίτερα

Φινάλε έκανε σήμερα η εκπομπή του Mega «Mega Καλημέρα», η οποία βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα τα τελευταία τρία χρόνια.

Το τέλος της εκπομπής ήταν πρόωρο, αφού είχε προγραμματιστεί να τελειώσει την 1η Μαΐου.

Ωστόσο, και μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη εξαιτίας της υποψηφιότητάς της στις Ευρωεκλογές, το κανάλι αποφάσισε η εκπομπή να ρίξει αυλαία σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε συγκινημένη: «Θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία και αξιοπρέπεια πάντα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, σε όλες… Είναι τόσα πολλά τα ονόματα που δεν προλαβαίνω να τα πω όλα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Φεύγω με ένα μεγάλο χαμόγελο και ένα μεγάλο ευχαριστώ».

«Κι εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που ξυπνούσαν πριν ανατείλει ο ήλιος, όλα είναι προϊόν δικό τους. Τα παιδιά στο μακιγιάζ και στο κοντρόλ, τους ρεπόρτερ και όλους εσάς που περάσαμε υπέροχα. Σε αυτήν την εκπομπή δεν υπήρχαν διαπληκτισμοί και ψεύτικα χαμόγελα», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Και η Φλορίντα Πετρουτσέλι τόνισε: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μία μελαγχολία που δε θα σας συναντήσω τη Δευτέρα, αλλά θα μιλάμε στο τηλέφωνο. Είμαστε φίλοι, θα παραμείνουμε έτσι και κρατάω μία ωραία ανάμνηση από αυτά τα τρία χρόνια».

Ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ήταν στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής του Mega ανέφερε: «Κάπως έτσι τελειώνουμε, κυρίες και κύριοι. Θέλω, μετά από τρία χρόνια παρουσίας εδώ, να ευχαριστήσω με μεγάλη αγάπη όλους τους συνεργάτες, την παρουσιάστρια της εκπομπής για τη χαρά και την τιμή που είχαμε να συνεργαστούμε τρία χρόνια.»

Και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τον επαγγελματισμό και τη στάση που έδειξαν και την ωραία παρέα που κάναμε. Θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι, όλους τους συνεργάτες που πραγματικά υποκλίνομαι για τον επαγγελματικό, την αγάπη σας και τη στάση σας όλο αυτό το διάστημα. Και θέλω να κλείσω λέγοντας πως όλα γίνονται για καλό και όλα θα γίνουν με το καλό. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε».

Φινάλε για το Mega Καλημέρα – Θανάσης Πάτρας: «Όλα γίνονται για καλό»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top